گناه من چیه هروقت سرما میخورم تا ی ماه درگیر سرفه های شدید هستم جوریکه انقد گلومو پاره میکنم برا سرفه کردن سرماخوردگی قبلیم خوب نشده دوباره گلوم بخاطر فشار زیاد باد میکنه چرک میکنه دوباره روز از نو روزی از نو. لوزه هامم عمل کردم تا ده سال حتی لب به قرص نزده بودم تو اون ده سال ی عطسه نکردم دوران کرونا اومد و رفت من سرما نخوردم از وقتی ازدواج کردم شش ماه سالو اینجوریم هیچ دکتری نیس بفهمه من چ مرگمه حتی خلط هم نمیاد از سینم فقط بخاطر سینوزیت از دماغم خلط میاد حالا با سرماخوردگی مادام العمر شاید بتونم کنار بیام ولی از تیکه های مادرشوهرم که همش جلوی من ب شوهرم میگه توام رفتی گشتی عروس مریض پیدا کردی اینو کجای دلم بذارم؟ یبار ب احترام شوهرم که پیشم بود چیزی نگفتم ولی اشک از چشام اومد که ب شوهرم بفهمونم از حرف مامانش ناراحت شدم انتظار داشتم درکم کنه ولی شوهرم مسخرم کرد گف اخییی قهر کرد خانوم بی جنبه 😐 خب مامانم شوخی میکنه و از این حرفا
اگه راهکاری برا درمون دردم ندارید مهم نیس فقط خواستم بگم هر حرفی رو ب اسم شوخی و هرشوخی ای رو ب اسم جنبه داشتن نگید. همچین حرفایی ن تنها شوخی نیس که توهین ب فرده