2777
2789
عنوان

بغض دارم همش🥺😭

351 بازدید | 20 پست

نمیدونم چ مرگمه همش میخام بزنم زیر گریه 😭🥺

مشکل زیاد دارم اما خب الان نمیدونم چمه😭

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلت پره بشین گریه کن حالت خوب بشه

اره ب شدت اما نمیخام گریه کنم از بس گریه کردم کور شدم دیگ دیشب انقد گریه کردم صب بیدار شدم چشام میسوخت

بیا بغلم خب عزیز دل خواهر🥺🥺🥺انشالله هر مشکلی داری حل شه  برات دعا میکنم🥹🌱

مشکلم. اینه اجیام قهرن باهام دارن از دلتنگیشون دق میکنم🥺🥺🥺نمیخانم اشتی کنن

من الان دوماه میشه اینطورم.دیوونه نشدم تا حالا کار خداست

منم دوماهه اینجوریم

اره ب شدت اما نمیخام گریه کنم از بس گریه کردم کور شدم دیگ دیشب انقد گریه کردم صب بیدار شدم چشا ...

پریودیت نزدیک نیس؟تو تایمی هستی که حالت خوب نیست دلت تنهایی میخواد؟یا افسرده نیستی؟

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

پریودیت نزدیک نیس؟تو تایمی هستی که حالت خوب نیست دلت تنهایی میخواد؟یا افسرده نیستی؟

پریودم ک تایمش6روز دیگس اما تو اقدامم شاید پری نشم 

بله متاسفانه افسردگی دارم

الان داشتم میرفتم،یه سیگار روشن کنم و یه کم گریه کنم.این تاپیک دیدم.گریه خوبه.نمیتونم متاسفانه

من انقدر داغونم ک تو خونه همش گریه میکنم با خودم حرف میزنم وقتی تنهام 

گریه ام نمیاد.دلم مثل کوه پر و سنگین.ولی اشکم درنمیاد...

من منتظر کوچیک ترین چیزیم بزنم زیر گریه