2777
2789
عنوان

زندایی

167 بازدید | 5 پست

سلام خوبید بچه ها یه سوال دارم 

من امروز رفتم مراسم ختم بعد از در وارد شدم باهمه دست دادن رسیدم به یکی  زندایم دستشو. کشید گفت دست نمیدم باهات منم درحالی که قبل من با همه دست داده بود به نظرت با این ادم باید چیکارکرد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید وسط تاپیکت عزیزم

یاد یه خاطره افتادم

یه دفعه ای با خالم و زنداییم تو ماشین بودیم داشتیم میرفتیم مجلس ختم زنداییه خالم(زندایی مامانم)

برداشتم به خالم گفتم خاله اونجا باز شروع نکنین به گریه و زاری و خودتونو اذیت کنین ادم مگه برا زنداییشم گریه میکنه

وای یه دفعه ای متوجه شدم زندایی اونجان یعنی آب شدم از خجالت

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
ببخشید وسط تاپیکت عزیزم یاد یه خاطره افتادم یه دفعه ای با خالم و زنداییم تو ماشین بودیم داشتیم میر ...

خخخخ خوب کاری کردی منم امروز ناراحت شدم از رفتارش

خخخخ خوب کاری کردی منم امروز ناراحت شدم از رفتارش

ناراحتی ام داشته

نمیدونم چرا زنداییا اکثرا یه خصومتی با بچه خواهر شوهر دارن🥴🥴

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز