2777
2789
عنوان

Lh بالا

657 بازدید | 10 پست

سلام این آزمایش پارسالم،     Lh  13.0     حداکثرش ۱۱ و حداقلش۱ ، رنج آزمایشگاهی،    و Fsh  هم نرمال بود ۳.۳      بنظرت نسبت   lh    fsh   خیلی زیاده ، یعنی چقدر زیاده؟؟؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

درسته از مجردی درگیرشم ، 

خب مشکلت همینه، مشکل دیگه نداری. بری دکتر بهت داروی تحریک تخمک گذاری میده و ان شاءالله زود باردار میشی

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
lh بالا بخاطر تنبلی تخمدان هست

فقط نمیدونم چرا باردار نمیشم ، شیش ماه پیش ۳ورق لتروزول خوردم به مدت شیش ماه منظم شدم الان ماه هفتم ۲۰ روز عقب افتادم ، روز ۱۰ سیکلم آزمایش حون دادم باردار نیستم ، دوباره بهم ریختم 😔

سلا خوبی عزیزم منم شرایط شما رو دارم lh ام خیلی بالاس شما باردار شدین؟چطوری؟

سلام گلم من رفتم دکتر ، گلینیک امید در تهران پیش دکتر آقاحسین ، خداروشکر ۲ ماهه جواب گرفتم دختر نازم بعلمه

کاش منم تنبلی تخمدان داشتم💔

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛