2777
2789
عنوان

چه مرگمه😭😭😭😭😭

232 بازدید | 11 پست

ويار دارم به همه چي حتي اب 

ابم ميخورم اوق ميزنم 

خسته شدم تايپيك غذا رو ديدم بلكه هوس كنم همش اوق زدم بزور ده تا صفحه ديدم 

چه غذاهايي بود 

همش انگار سرماخوردم خلط پشت گلومه 😭😭😭😭😭دارم ديونه ميشم روزي يه وعدم نميتونم غذا بخورم 

مگه ويار هفته ٨-١٦نبود اين چه درديه دو هفتس گرفتارشم 😭

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

شاید سرماخوردی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

زن داداش من و خواهرم همچنین زن داییم هم همینطوری بودن تا شش ماه به زور سرم سرپا میشدن هرروز سرم هرروز سرم بعضیا خیییلی ویارشون بده بنده خدا ها اذیت میشن ، من که تو کل دوبار بارداری اصلا نفهمیدم ویار چی بود برعکس متاسفانه هرچقدر می‌خوردم سیر نمیشدم حتی نصف شبا هم می‌خوردم 

دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏
منکه تا یک هفته ب زایمانم روزی نبود که بالا نیارم دیگه آخرهای از بس هیچی توی معده ام نبود خون بالا م ...

تا علي دارم ميميرم مامانم بشدت بد ويار بودن 

من سر پسرم اروم بودم فقط همون هفته ها تهوع بود 

اينسري همش اوق ميزنم همه گلوم زخمه

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
زن داداش من و خواهرم همچنین زن داییم هم همینطوری بودن تا شش ماه به زور سرم سرپا میشدن هرروز سرم هررو ...

😭😭😭😭😭بابا خوردن اشكال نداره من معدم اتيش داره ميگيره جرعت غذا خوردن ندارم