2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنیدددد

30 بازدید | 3 پست

آقا من با یه پسری صحبت میکنم ازش خوشم میومد اونم خیلی از من خوشش میاد منتها خیلی دیر به دیر پیام میده مثلا کل امروز نه پیام داد نه زنگ زد این در حالیه که الان چک کردم یک سره آنلاین تلگرام.من خودمم چون مغرورم کلا خیلی زنگ نمیزنم و پیام نمیدم بخاطر همین نمیدونم تقصیر از منه یا این آدم مشکل داره

الان موندم چه کنم منتظر بمونم اوضاع درست شه یا تموم کنم؟اگه آره واقعا نمیدونم واسه کات کردن چه جمله ای بنویسم چون کارم یجوریه که باهم رو در رو میشیم نمیخوام بد صحبت کنم نمیخوامم کار به جایی برسه که اون بیاد بگه تموم کنیم چون تحمل نمیکنم غرورم بشکنه

چیکار کنم😭

بنظر من دوستت نداره که مثلا از صبح تا الان هیچ‌پیامی حتی نداده

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

صبر کن عکس العملی نشون نده هر وقت زنگ زد یا پیام داد سرد برخورد کن اصلا بگو‌ درگیر کارامم درگیر زندگیمم برنامه دارم باید بری جایی و فلان خودتو مشغول نشون بده به شدت بعدم به یه بهانه ای بگو شما استاندار های منو ندارین واسه دوستی و..تمام 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبر کن عکس العملی نشون نده هر وقت زنگ زد یا پیام داد سرد برخورد کن اصلا بگو‌ درگیر کارامم درگیر زندگ ...

خیلی پیشنهاد خوبیه فقط میترسم قبل اینکه من بگم اون بیاد بگه تموم کنیم من ضایع شم