2777
2789
عنوان

تاحالا شده ؟!

87 بازدید | 14 پست

لطفاً فاز نصیحت برندارین اونی که رفته می‌خواستت نمی‌رفت و برگرده م ب دردت نمیخوره و فلان ...

فقط تجربه بگین ..

تاحالا بوده دونفر جدا شن کامل آقا بره با ینفر دیگه ای ولی مجدد بهم برگردن ؟! 

برگشتن دیدین ؟! کسی بره باز بیاد ؟

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

من ندیدم 

ولی دیدم دو نفر با هم بودند، 

اقاهه رفته خوشبخت شده 

دختره که عاشقش بوده و چشم به راه مونده با یه بچه جدا شده و زندگیش به گند کشیده شده

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره برا خودم...ولی وقتی برگشت متوجه شدم چقدر خوب شده که رفتع اگه باهاش میبودم و لزدولج میکردم واقعا بدبخت میشدم درحالی که قبلا بخاطرش زمین و زمانو بهم دوختم اونقدررررر حال خودمو بد کردم....ارامشی که الان دارمو واقعا مدیون لطف و حکمت خداوندم که باعث شد مدت کوتاهی در سختی باشم تا قدر بدونم‌..

من دیدم برگشتن بهم ولی بازم بهش خیانت کرد

نظر خودمم همینه 

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

من ندیدم  ولی دیدم دو نفر با هم بودند،  اقاهه رفته خوشبخت شده  دختره که عاشقش بوده ...

دخترا خیلی گناه دارن واقعاً.

نمیدونم خدا چرا سکوت میکنه اینهمه صداش میزنم 

اره برا خودم...ولی وقتی برگشت متوجه شدم چقدر خوب شده که رفتع اگه باهاش میبودم و لزدولج میکردم واقعا ...

بعد از چند وقت برگشت 

چطور براین نتیجه رسیدی که بهتر که رفته 

یکسال....چون فراموشش کردم و با یکی بهتر اشنا شدم وقتی مقایسشون کردم ته دلم‌گفتم خاک بر سرت بااین انت ...

اون بعد تو کسی نیومده بود تو زندگیش؟

دخترا خیلی گناه دارن واقعاً. نمیدونم خدا چرا سکوت میکنه اینهمه صداش میزنم 

ان شاء الله زندگیت عالی بشه 

ولی عزیز این موردی که من گفتم 

میتونست زندگی خیلی خوبی داشته باشه 

خودش نخواست 

اون مردی هم که ازش جدا شد، مرد بدی نبود 

جایگاه اجتماعی بالایی داشت 

اخلاقشم با دیگران ما می دیدیم با شعوره 

خلاصه از اون زبون نفهما نبود که نشه هیچکاریش کرد

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
ان شاء الله زندگیت عالی بشه  ولی عزیز این موردی که من گفتم  میتونست زندگی خیلی خوبی داشت ...

میفهمم چی میگی عزیزم...

از ته دل دعا کنید برام فقط معجزه میتونه درست کنه این چیزی که میخوام 

اومده بود

یعنی امیدی هست بازم 

میفهمم چی میگی عزیزم... از ته دل دعا کنید برام فقط معجزه میتونه درست کنه این چیزی که میخوام  ...

الهی نگاه همیشگی خدا بهت باشه و خوشبخت بشی

الهی نگاه همیشگی خدا بهت باشه و خوشبخت بشی

فداتشم