2777
2789
عنوان

کنکور

95 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من  انسانیم چند تا امتحان دی میدم نهایی وچند تا امتحان خرداد ک خودش 50 درصد کنکور هستش وقبلا میخواستم فقط براساس سوابق برم ولی الان یکم دو دلم

بعد میخواستم بپرسم امکانش هست از الان بخونم  بتونم کنکور رتبه خوبی بیارم چون اگه قرار نیست رتبه خوبی بیارم نمیخوام بدم اصلا ونمیخوام حال روحیم بد کنم

واینکه از الانم حتی بگیم تا 1ماه دیگه ک امتحانات دی هستش بعدشم طول امتحانات ک کلی وقت میبره تا اینجا ونمیشه برای کنکور خوند از اون ورم بعدشم امتحانات خرداد هست ک اونم وقت میبره 

نظرتون چیه ؟؟

درکل ادم ناامیدیم ولی احساس میکنم اگه برم تو مسیرش شاید بتونم 

لطفا انگیزه بدین ک حداقل امتحانت دی ام رو میتونم دارم میخونمش ولی باز میترسم

درکل حسی هم درمورد من واینکه میتونم یا ن رو بگین

عزیزم چرا نتونی  همه چی بستگی به تلاش و اراده خودت داره تا خودت نخوای که نمیشه من مشاورم اگه ...

راستش من قبلا مشاور داشتم زیاد برای من با اخلاقی ک دارم سازگار نیست 

فقط  میشه بپرسم با این شرایطی گفتم چقدر بخونم وچند ساعت  درحد زیر ده هزار میارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش من قبلا مشاور داشتم زیاد برای من با اخلاقی ک دارم سازگار نیست  فقط  میشه بپرسم با ا ...

اها درسته

باید از کم شروع کنی

اگه صفری از روزی ۴ و ۵ ساعت شروع کن و بیشترش کن

چند ساعت بخونی که نمیتونم بگم من بگم ۱۵ ساعت ولی وقتی درست و مفهومی نخونی که فایده نداره و چیزی ازش نفهمی که فایده نداره

اها درسته باید از کم شروع کنی اگه صفری از روزی ۴ و ۵ ساعت شروع کن و بیشترش کن چند ساعت بخونی که ن ...

15.20روزه شروع کردم ساعت مطالعم بین 8تا 12 هستش وبعضی موقع ها خیلی کم یعنی نوسانی هستم بعضی مواقع 

ولی مشکل اینکه یک ماه دیکه امتحانات دی دارم وفقط برای اون میخونم