2777
2789
عنوان

ازدواج

145 بازدید | 18 پست

سلاممم من قراره به زودی ازدواج کنم و خب یه سری شرایط و قبول کردم ک میدونم سختع و خیلی اذیت میشیم چون فعلا شوهرم از خودش چیزی نداره

اما من میگم دوتامون فلج نیستیم که نتونیم زندگیمونو از صفر بسازیم

خیلیا بهم میگن بری باز برمیگردی پیش مامانت طلاق میگیری

چیکارکنم ک بهشون ثابت کنم اینطوری نیس و من زندگیمونو دوس دارمممم

گلم اولاً اینکه خیلی خوشبخت بشی تو زندگیت تو خونت همیشه صدای خنده بیاد و تنها دردی که بکشی درد دل درده که از خنده زیاده دوم اینکه لازم نیست ثابتش کنی تو همین که پیشرفتتو با همسر آینده‌ات رقم بزنی خودش ثابت کردنه

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امیدوارم موفق باشی ولی تو زمونی ک امروز یک کیلو سیب زمینی خریدی فردا باید ببینی قیمتش عوض شده یا نه موفق شدن خیلی سخته خرید خونه بدون پشتوانه ک بعیده 

اما حالا ک پا گذاشتی تو این راه کم نیارید تلاش کنید 

سه نکته طلایی تو ازدواج بهت میگم، اگه اینا را شوهرت داره با خیال راحت برو جلو اگه نداره بیخیالش شو

اول، هدف داشته باشه و برا هدفش تلاش کنه

دوم، جنم داشته باشه و تلاشگر باشه، اگه تا لنگ ظهر می‌خوابه این آدم جنم نداره

سوم، غیرت و مردونگی، بخاطر آسایش شما خودش را به آب و آتیش بزنه

گلم اولاً اینکه خیلی خوشبخت بشی تو زندگیت تو خونت همیشه صدای خنده بیاد و تنها دردی که بکشی درد دل در ...

مرسییی که بهم انرژی میدی

خیلیا دارن ناامیدم میکنن با حرفای منفی شون

بلاخره یه حرف خوب ازشما شنیدم

منم تقریبا توی شرایط توام 

تنها پیشنهادی که بهت میکنم و واسه خودم فوق العاده مهم هست حداقل تا ۵سال اول زندگیت که در حال جمع و جور کردن و پول درآوردن و خرید چیزایی که نداری هستی ،بچه دار نشو 

سه نکته طلایی تو ازدواج بهت میگم، اگه اینا را شوهرت داره با خیال راحت برو جلو اگه نداره بیخیالش شو ...

دارعههه همه ی اینارو 

ولی مامان بابام ترسشون از اینکه مامان بابای نامزدم بخان تو زندگیمون دخالت کنن

دارعههه همه ی اینارو  ولی مامان بابام ترسشون از اینکه مامان بابای نامزدم بخان تو زندگیمون د ...

سوال اول، هدف هاش چیه  و براشون چکار کرده؟ نمیگم آرزوهاش چیه؟ میگم هدفهاش چیه؟ 

چند سالشه؟ تحصیلاتش؟ میزان درآمدش؟ 

خیلی از زندگیت و چه خوب چه بد بودنش به خانواده هاتون نگو اصلا هیچکدوم از خانواده ها ،خیلی راز دار باشین خیلی کم معاشرت و برخورد داشته باش ،یمدت سکوت پیشرفت خوبی میاره ،بعدش که جمع و جور شدین بحد کافی ،قشنگ بهشون ثابت میشه 

سوال اول، هدف هاش چیه  و براشون چکار کرده؟ نمیگم آرزوهاش چیه؟ میگم هدفهاش چیه؟  چند سالشه ...

ََگفت هدفم اینع ب آرزوهات برسونمت و زندگی دونفرمونو از صفر شروع کنیم و نزاریم کسی دخالت کنه گف هدفم اینه ب دستت بیارم

میره سرکار و خب آدمی نیس بره دنبال رفیق بازی آدم کاری ای هستش و تلاش میکنه برای آرزوهاش

۲۵ سالشه لیسانس داره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز