2777
2789
عنوان

مونونوکلئوز عفونی

9574 بازدید | 89 پست

روز اول با تب ‌و لرز شدید مواجه شدم. عصرش رفتم دکتر برام سرم و استامینوفن و شش تا پنیسیلین تجویز کرد بعد از زدن پنی سیلین تبم خیلی زیاد شد و گلودرد خیلی وحشتناک اومد سراغم. اینقدر گلودردم شدید بود توی یکی روز چهار بار رفتم دکتر. بزاق دهنم را نمیتونستم قورت بدم و ترجیح میدادم با دستمال پاک کنم. بعد از پنج روز کل گلو و لوزه هام را یک لایه چرک گرفت به قطر سه چهار میلیمتر و گوش درد بسیار شدید داشتم. اینقدر لوزه هام ورم کرده بود که دو تاشون رسیده بودن بهم دیگه و نفس کشیدن برام خیلی سخت شد. روز پنجم بیماریم شنبه بود و رفتم پیش متخصص گوش و حلق و بینی. گفت به خاطر پنی سیلین ها که زدی بدنت خیلی ضعیف شده و بیماری بهت غلبه کرده. داروی تو فقط کورتون بوده، ولی الان مجبوری سه هفته آنتی بیوتیک بخوری چون عفونت گلوت خیلی زیاد شده. 

از روز دهم کم کم چرکهای گلوم شروع به کنده شدن کرد و حالم رو به بهبودی رفت. 

تجربه بسیار وحشتناکی بود امیدوارم برای کسی پیش نیاد. این تاپیک را زدم اگه کسی مشابه من بود بهش کمکی بشه. من فکر میکردم دیگه خوب نمیشم از بس بد بود. 

تجربیات من برای تسریع روند بهبودی.

همه چیز را میکس کنید و بخورید حتی سوپ 

عصاره گوشت خیلی مقوی بود و وقتی نمیتونستم چیزی بخورم گزینه خوبی بود 

سیر را رنده کردم توی اب حل میکردم و قرقره میکردم.

دو ساعت یکبار با سرم شستشو دهنم را میشستم.

سیب درختی را ری شعله پخش کن پختم و رنده میکردم و میخوردم.

آب هویج اصلا خوب نبود برای این بیماری.

دمنوش عناب و اویشن هم خیلی خوب بود مثل معجزه التهاب را کم میکرد. 

امیدوارم کسی مبتلا نشه ولی اگر این مطلب بدردتون خورد برای من دعا کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم داروهات چی بود منم گرفتم دارم میمیرم

سلام ای وای کاش هیچ وقت کسی مبتلا نشه بیماری سختیه. 

انشالله زودی خوب خوب میشی، منم فکر نمیکردم دیگه خوب بشم. راستی واگیردار هم هست این بیماری لعنتی حواست باشه بزاق دهنت عامل انتقاله.

من اولش رفتم پیش دکتر عمومی برام پنی سیلین و پنادر نوشت و مسکن استامینوفن.

توی این بیماری هیچ کدوم اینها نیاز نیست و بدترش میکنه. استامینوفن هم خیلی بده چون دقیقا از کبد دفع میشه کبدت را سمی میکنه. پس استامینوفن نخور.

اگه تب داری با پاشویه کنترلش کن.

حتی آنتی بیوتیک هم نمیخواد خودش خوب میشه ولی من چون پنی سیلین زدم وحشتناک شد عفونت باکتریایی هم اضافه شده بود مجبور شدم تاوانکس سه تا بسته بخورم.

تنها داروی اصلیش کورتون برای کنترل التهابه، قرص نیزوپرد روزی یکی یا دگزا متازون یکروز در میون برای من نوشتن و شست و شوی مدام با سرم شستشو. 

سیر رنده شده که گفتم خیلی خوبه امتحان کن حتما.

راستی تا چندوقت طحالت ملتهبه و نباید چیز سنگین بلند کنی یا ضربه بخوره حواست باشه

سلام ای وای کاش هیچ وقت کسی مبتلا نشه بیماری سختیه.  انشالله زودی خوب خوب میشی، منم فکر نمیکرد ...

من از پسرم گرفتم الان اون بهتره ولی من داغونم الان دگزا خوبه یا بتامتازون؟یاهیدروکورتیزون

خداوندا مراقبه پسرم باش
من از پسرم گرفتم الان اون بهتره ولی من داغونم الان دگزا خوبه یا بتامتازون؟یاهیدروکورتیزون

آخی الهی، خداراشکر پسرت خوبه انشالله خودت هم بهتر میشی. چقدر تصورش برای بچه سخته خیلی کوفتیه بیماری الهی.

من دگزا میزدم برای التهاب شدید بهترینش همینه ، کاش یک متخصص عفونی میرفتی قرص مینوشت بهتر از آمپوله. اگه گلوت خیلی چرک داره همین الان ببینه دیفن هیدرامین هم بنویسه شاید.

آخی الهی، خداراشکر پسرت خوبه انشالله خودت هم بهتر میشی. چقدر تصورش برای بچه سخته خیلی کوفتیه بیماری ...

آره دیفن دارم تو خونه آمپول هیدروکورتیزون زدم 

خداوندا مراقبه پسرم باش
ببخشید شما بیلی روبین خونتون بالا نرفت ، برای من زد به کبد

ای وای چرا خدانکنه.

استامینوفن مصرف کردی؟ بالاتر نوشتم که از کبد دفع میشه. دارویی نخورده از کبد دفع بشه بهت نساخته باشه 

من طحالم خیلی بزرگ شده بود زده بود به طحال، از روی لباسم حتی حس میشد. برای همین دکتر گفت نباید چیز سنگین بلند کنی وگرنه خطر پارگی طحال داره. نه مشکل زردی برام پیش نیومد.

ای وای چرا خدانکنه. استامینوفن مصرف کردی؟ بالاتر نوشتم که از کبد دفع میشه. دارویی نخورده از کبد دفع ...

خدا رو‌صد هزار بار شکر ، من زرد شدم ۶ ماه ، اول متوجه نشدم ، تب و بدن درد داشتم اهمیت نمیدادم ، آزمایش خون دادم که اهن خون پایین بود ۵ ماه قرص اهن فرفروت گاین خوردم ، اما زردی من خوب نشد ، و بی خوابی وحشتناک ، دکتر گفتم آقای دکتر من آهنم رفت بالا اما زردی خوب نشد ، آزمایش ای بی وی نوشت که مثبت شد ،الان نمیدونم چه کنم 

خدا رو‌صد هزار بار شکر ، من زرد شدم ۶ ماه ، اول متوجه نشدم ، تب و بدن درد داشتم اهمیت نمیدادم ، آزما ...

وای خدای من ۶ ماه!!! احتمالا از قبل تو بدنتون بوده یکباره فعال شده. یک دکتر عفونی باید برید براتون دارو تجویز کنه بر حسب علائمتون.

من گلو درد های وحشتناک داشتم همش حس میکردم دارم خفه میشم، البته الان تقریبا دو ماه گذشته از اون بیماری ولی هنوزم بعضی وقتها گلودرد باهام هست. در ضمن اینکه هنوز هم طحالم بزرگه و حتی بچم را هم نمیتونم بغل کنم.

خیلیییییی بیماری لعنتی هست. انشالله خیلی زود خوب بشید. 

وای خدای من ۶ ماه!!! احتمالا از قبل تو بدنتون بوده یکباره فعال شده. یک دکتر عفونی باید برید براتون د ...

راستش رو بگم من خیلی دیگه برام امید نمونده ، بیشتر نگران اون دنیا هستم ، خدا منو ببخشه و اون دنیا نگاهش رو ازم نگیره ، خیلی مایوس شدم متاسفانه 

راستش رو بگم من خیلی دیگه برام امید نمونده ، بیشتر نگران اون دنیا هستم ، خدا منو ببخشه و اون دنیا نگ ...

وای این حرفا چیه امیدی برام نمونده چیه.

این بیماری سخت هست ولی در زمره بیماریهای مرگبار نیست که کنترل میشه نزنید این حرفو.

مادر من دور از جونتون، با سرطان دست و پنجه نرم میکنه سرطان دهان داره بنده خدا، بدترین و شکنجه آور ترین درد ها را میکشه ولی ناامید نیست 

ناامید نباشید حتما برید دکتر، همههههههه چیز درمان داره 

وای این حرفا چیه امیدی برام نمونده چیه. این بیماری سخت هست ولی در زمره بیماریهای مرگبار نیست که کنت ...

خدا انشالله سلامتی بده، سایه مادر و پدر همیشه بالای سرتون باشه ، چشم خانوم جان نا امید نمیشم، ۴ شنبه هفته آینده پیش دکتر کبد نوبت دارم ، خدا بخیر بگذرونه