2777
2789
عنوان

گزارشکار من🍃❤️

124 بازدید | 13 پست

به نام خدا😍

امروز مورخ ۱۴۰۲/۰۸/۲۵

ساعت ۷:۳۰ تا ۹ زیست ۱۲ + ۱۸ تست

ساعت ۹:۱۵ تا ۱۰:۴۵دامنه و برد+ ۱۱ تست

ساعت ۱۱ تا ۱۲:۳۰ شیمی ۱۲ + ۱۵ تست

ساعت ۱۴ تا ۱۵:۳۰ زیست ۱۰ +۲۱ تست

ساعت ۱۵:۴۵ تا ۱۷ فیزیک ۱۲ + ۱۳تست

ساعت ۱۷:۱۵  تا ۱۸:۳۰ شیمی ۱۰ + ۸ تست

ساعت ۱۸:۴۵ تا ۲۰ فیزیک ۱۰ + ۲۶ تست

مجموع ساعت مطالعه : ۸ ساعت و ۴۰ دقیقه

مجموع تست : ۱۱۲

(یه مدت به علت هایی تاپیک نزدم اما امروز به پیشنهاد یکی از دوستان دوبارع شروع کردم،اما در این مدت هم ک نبودم پرتلاش ادامه دادم😌✌🏻)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برات بهترینارو میخوام یاس 

من سال سوممه

هنوز شروع نکردم 

کمی آشفته و خسته بودم 

البته من از نیمه شهریور استارت زدم و تا نیمه مهر خوندم اما بخاطر اعلام نتایج که مهر بود یکم حالم بد شد 

از آذر ادامه میدم مسیر رو 

به امید شکستن این طلسم نشدن 

توام از خودت بگو:)  

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
برات بهترینارو میخوام یاس  من سال سوممه هنوز شروع نکردم  کمی آشفته و خسته بودم  ا ...

عزیزدلمی😍

اشگال نداره🥲منم دچار همین حسا شدم ولی از بعد نتایج خودمو جمع و جور کردم!

گفتم آخرش که چی نمیشه ک غصه خورد!

انشالله ک زودتر حالت خوب شه دختر مهربون😍💛

اگ کمک خواسی بگو😁🤝🏻

عزیزدلمی😍 اشگال نداره🥲منم دچار همین حسا شدم ولی از بعد نتایج خودمو جمع و جور کردم! گفتم آخرش که ...

منم نفس میکشم و دوباره استارت میزنم 

چشم 

اسمت چیه؟ 

من بهارم 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
خوشبختم،من یاسمن

خوشبختم یاسمن جان 

همیشه حس خوبی ب این اسم داشتم🤍

😍💛 من حس خوبی از خودت گرفتم

مرسی دختر 💋💕

دوست باشیم؟