2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیز عاطفه ک همه میگن مربوط ب اون کلیپه ک ی پیرمرد تو مترو یچیز تعریف میکنه

اها نمیدونستم گلی 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

نه اون نیس اون یه هر_زه است 

قضیه لز پیر مردی هست ک تو مترو میگه من با یکی بود اسمش عاطفه بود ک انقدررررر م.م.ه‌ داشت 

انقدررررر ک....... داشت انقدررررر . ک ....... داش

سکوت از ما احساس زرنگی از شما
کجایییه

نمیدونم ولی یه قیافه ساده وار روستایی داره

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

ن اون نیست این عاطفه مربوط ب ی پیرمرده  دیگه بیشتر توضیح نمیدم چون کاربریمو دوس دارم

حقا که باید کلثوم باش ازدواج میکرد

همون خانمی که شوهراش رو میکشت

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

نه اون نیس اون یه هر_زه است  قضیه لز پیر مردی هست ک تو مترو میگه من با یکی بود اسمش عاطفه بود ...

خالا وارد جزییات نشو خواهرم    

عاطفه ؟ یعنی دنبال محبت هستن؟ یا عاطفه فرد خاصیه؟

نه ببین هر برنامه ایی میرم پسرا اسمشونو گذاشتن به دنبال عاطفه بعد من از یکی پرسیدم گف مث اینکه جریان عاطفه رو نمیدونی میخاستم ببینم جریانش چیه

به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍

نه ببین هر برنامه ایی میرم پسرا اسمشونو گذاشتن به دنبال عاطفه بعد من از یکی پرسیدم گف مث اینکه جریان ...

منم نمیدونم جریانشو

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 
خب تاپیک ک میزنین یه توضیحی هم بدین بد نیس

والا من نمیدونم خودمم فقد هر برنامه ایی میرم پسرا اسمشونو گذاشتن به دنبال عاطفه من از یکی پرسیدم گف مث اینکه جریان عاطفه رو نمیدونی گفتم ببینم جریانش چیه

به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍