2777
2789
عنوان

زنگ زدم مامانم😍🥺

452 بازدید | 11 پست

با خالم رفته بود باغ داییم و به چیده بود برای مربا  ی سر همه رفته بود سر خاک مامانبزرگ و بابابزرگم و پسردایی هام

خیلی خوشحال بود و میخندید🥺 خیلی بابت خوشحالش خوشحالم 🥺 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سایشون مستدام

ممنون عزیزم 

من دیشب ی تاپیک زدم و از نگرانیام درمورد مامانم گفتم و خیلی گریه کردم الان بابت همون تاپیک زدم و خوشحالم

خداروشكر كه خوشحال شدي به كم به فكر خودتم باش  هركسي اول بايد خودشو دوست داشته باشه

هرچند سخته 🥲 اما با خوشحالی مامانم انگار تو قلبم یه جوونه زده

هرچند سخته 🥲 اما با خوشحالی مامانم انگار تو قلبم یه جوونه زده

مطمئن باش مامانت عاشقته ودوست داره أما خواهرتام دوست داره وهو واونام بچه هاشن 

أز دست مأمانت دلگير نشو

أما آل أين حد أين قضيه رو تو وجودا شاخ و برگ نده 

يكم به خودت برس 

سنت كمه حتما ني ني دار ميشي ووو ديگه وقتي براي مامان نداري بهت قول ميدم🤣

راستي عزيزم وزنت بالاست ؟

مطمئن باش مامانت عاشقته ودوست داره أما خواهرتام دوست داره وهو واونام بچه هاشن  أز دست مأمانت د ...

ممنون عزیزم 

🥲♥توخیلی خوبی

ن گلم اتفاقا خیلی هیکلم رو فرمه

وزنم 58قدمم، 166

ممنون عزیزم  🥲♥توخیلی خوبی ن گلم اتفاقا خیلی هیکلم رو فرمه وزنم 58قدمم، 166

قربونت برم تو خودت ماهي

خداروشكر

كه وزنت بالا نيست وو كيستت زودتر به درمان جواب ميده 

دختر خوشگل و يا معرفت و خانواده دوست ❣️😘

الهي كه به بچه ي اينچنيني مثل خودت نازنين ماماني نصيبت بشه

همه چيز شدنيه عزيزم كافيست به خدا اعتماد كنيم 💋🌹🥰

قربونت برم تو خودت ماهي خداروشكر كه وزنت بالا نيست وو كيستت زودتر به درمان جواب ميده  دختر خ ...

ممنون عزیزدلم 

اخه کیست من انقد بزرگه م فقط با عمب جراحی خوب میشع و اگ قبل بچه دار شدن عمل کنم امکان داره دیگ باردار نشم خدا از دهنت بشنوه عزیزم 🥺♥

[QUOTE=317715561]ممنون عزیزدلم  اخه کیست من انقد بزرگه م فقط با عمب جراحی خوب میشع و اگ قبل بچه دار شدن عمل کنم ...[/QUOTEاميدت به خدا بأشه 

همه چيز در يد و اراده ي اوست أنشاااا كيست برطرف ميشه و بزودي مادر ميشي 😘😘😘❣️

[QUOTE=317715561]ممنون عزیزدلم  اخه کیست من انقد بزرگه م فقط با عمب جراحی خوب میشع و اگ قبل بچه ...

مرسی عزیزم 🙂♥