eli۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 638 عنوان جهاز 270 بازدید | 17 پست بچه ها برا جهاز گاز فردار خوبه یا توکار؟ 1402/08/25 | 15:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kookaa عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 7499 اگه از فر استفاده میکنی برای کیک و نون و پیتزا اینا فردار بخرولی گاز روکار خیلی تمیز کردن ایناش راحت تره اگه ماکروفر یا اون توستر داری گاز روکار بخر زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
parva1376 عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 4277 من فرگاز خریدم باتوستر راضیم هستم اما الان پشیمونم چون اشپزخونم کوچیکه فر توکار جا کمتر میگرف کلا بهتره ب نظرم اگ مارک خوب بگیری
ناودونی عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 4296 یعنی چی؟ من دیدم هرکی فر گاز دارهوسیله اضافیشو جم میکنه تو گاز من خودم تاحالا فر گاز نداشتم جهازم از اونیکی ها بود بعد از اون هم خونمو کابینت زدم رومیزی بودمن توستر دارم خیلی ازش استفاده میکنمولی نزدیکام هرکی گاز فر داشت وسایل اضافی توش میزاره
eli۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 638 اگه از فر استفاده میکنی برای کیک و نون و پیتزا اینا فردار بخر ولی گاز روکار خیلی تمیز کردن ایناش را ... اون توستر دارم.نمیدونم کدومش بهتره
avinaziz عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 1915 علتشم بگید ببین نوع پخت گاز فردار بهدخاطر فضای بزرگتری که داره خیلی بهتره بافت غذا یا کیکت لطیف تر ولی فرتو کار و سولار پخت سریع تری داره با کیفیت پایین تر
eli۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 638 من فرگاز خریدم باتوستر راضیم هستم اما الان پشیمونم چون اشپزخونم کوچیکه فر توکار جا کمتر میگرف کلا به ... منم اون توستر دارم
avinaziz عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 1915 ببین من سولار دارم اگه کیفیت پخت برات مهمه فر گاز خیلی بهتره.من کیکی که تو فرگاز میپزم با سولار ۱۸۰ درجه فرق داره
kookaa عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 7499 اون توستر دارم.نمیدونم کدومش بهتره منم خودم اون توستر دارم گازم روکارهفرگاز مامانم داره چندماه یبار فوقش پیتزا بزارن یا کیک که اونم توی اون توستر میشه درست کردولی گازهای روکار یکم کوچیکترن معمولا، یه مدل انتخاب کن که قابلمه بزرگ هم به راحتی بتونی روش استفاده کنی و کنارشم قابلمه کوچکتر جا بشهمن از گاز رومیزی راضیماها فرگاز هم تمیزکردنش سخته روغن میپاشه به دیوار و پشت گاز و باید بکشی جلو تمیز کنی و زیرش اینا کثیف میشه یکم این چیزاشم سخته زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...