2789
عنوان

پشیمونی

73 بازدید | 0 پست

میدونید واقعا از ۱۷ سالگیم ک عاشقش بودم خیلی چیزا یادگرفتم من آدمی بودم ک خیلی خیلی درس میخوندم حتی اینطوری بودم ک یادمه موقع امتحانای ترم دهمم موهامو شونه نمیکردم و سر نمره گریه میکردم بعد یهو ک وقت کنکورم شد من درسو ول کردم تابستون ی ماه خوندم و خسته شدم من حتی اوایل دهم گیتار داشتم قبول دارم ک خوب تمرین نمیکردم شاید بخام دقیق حساب کنم من ۲ سال بود ک گیتار داشتم اما بخاطر درس ول کردم نمی‌رفتم کلاسشو و شاید نهایتا ۹ ماه رفته باشم یا ۸ 

میخام بگم ک به خودم خیلی سختی میدادم خیلی تک بعدی بودم و حتی همین تابستونم تک بعدی بودم از لحاظ اینکه میخاستم فقط استراحت کنم ولی بعدش دیدم هرچیزی واقعا اندازش خوبه درحد باید باشن و الان ی ماهه ک دارم درسمو میخونم 

و میخام معلم ابتدایی بشم چیزی ک خودم بهش علاقه دارم ن وکالت ک علاقه ی بابامه 

و درکنارش گیتارمم ادامه بدم الان ک تو اینستا میبینم چقدر با سن کم گیتار میزنن خیلی حسرت میخورم ک چرا اون موقع اینطوری بودم و فقط درس درس و خب کنکورم تموم شه من تقریبا ۱۸ سالم میشه ک میخوام گیتارمو دوباره شروع کنم و حس میکنم خیلی دیره همش حس پشیمونی دارم ، حالا به غیر از این جریانات خیلی خودمو سرزنش میکنم ک چرا اینکارو نکردی چرا اینکارو نکردی 🤦🏻‍♀️ و یادگرفتم ک استرسم مدیریت کنم و عجول نباشم من خیلی خیلی خیلی عجولم