منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
درکت میکنم ۴ ماه که بابامو از دست دادم آرزومه فقط یبار دیگه دستاش و بگیرم و ببوسمش 😭یبار دیگه صداش کنم بابا، و اون بگه جان بابا🥹اخ بابا جانم ای کاش میشد برگردی 😭ای کاش همه ی اینا
درکت میکنم ۴ ماه که بابامو از دست دادم آرزومه فقط یبار دیگه دستاش و بگیرم و ببوسمش 😭یبار دیگه صداش ...
خدابیامرزه پدر مهربونت و عزیزم ، روحشون قرین رحمت و ارامش باشه 😔 منم ۲ سال و ۳ ماهه پدرم و از دست دادم ولی نمیتونم باور کنم و کنار بیام اینقدر غریبانه و مظلوم رفت حتی نشد مراسمی داشته باشیم
قربونت برم روح پدر عزیز شما هم در آرامش باشه💔 الهی فداتشم میدونم حق داری یکی از ...
مرسی فدات شم خدا ب دل شما هم آرامش بده🌷🌷
درکت میکنم ۴ ماه که بابامو از دست دادم آرزومه فقط یبار دیگه دستاش و بگیرم و ببوسمش 😭یبار دیگه صداش ...
😔😔😔😔😔
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤