2777
2789
عنوان

پدر 😔

669 بازدید | 10 پست

میشه لطفا یه فاتحه برای پدرم بخونید؟  🙏🙏

خیلی دلتنگشم حتی نمیتونم‌ برم سر‌مزارش 😭😭

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

😪😪😪💔

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
😪😪😪💔

😔😔😭😭

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم ۴ ماه که بابامو از دست دادم آرزومه فقط یبار دیگه دستاش و بگیرم و ببوسمش 😭یبار دیگه صداش کنم بابا، و اون بگه جان بابا🥹اخ بابا جانم ای کاش میشد برگردی 😭ای کاش همه ی اینا 

یه خواب بود💔

خدای رنگین کمان🕊️

روحشون شاد...براشون فاتحه خوندم.

میفهممتون...من هم پدرم را از دست دادم متاسفانه و امکان اینکه سر خاک برم را هم ندارم.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
درکت میکنم ۴ ماه که بابامو از دست دادم آرزومه فقط یبار دیگه دستاش و بگیرم و ببوسمش 😭یبار دیگه صداش ...

خدابیامرزه پدر مهربونت و عزیزم ، روحشون قرین رحمت و ارامش باشه 😔 منم ۲ سال و ۳ ماهه پدرم و از دست دادم ولی نمیتونم باور کنم و کنار بیام اینقدر غریبانه و مظلوم رفت حتی نشد مراسمی داشته باشیم 

روحشون شاد...براشون فاتحه خوندم. میفهممتون...من هم پدرم را از دست دادم متاسفانه و امکان اینکه سر خا ...

ممنونم عزیزم خدا بیامرزه پدر‌ نازنینتُ، جایگاهش بهشت باشه، خیلی لطف میکنی منم فاتحه میخونم‌برای پدر شما 🙏🙏

ممنونم عزیزم خدا بیامرزه پدر‌ نازنینتُ، جایگاهش بهشت باشه، خیلی لطف میکنی منم فاتحه میخونم‌برای پدر ...

خیلی ممنون عزیزم. لطف دارید  

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خدابیامرزه پدر مهربونت و عزیزم ، روحشون قرین رحمت و ارامش باشه 😔 منم ۲ سال و ۳ ماهه پدرم و از دست د ...

قربونت برم روح پدر عزیز شما هم در آرامش باشه💔 

الهی فداتشم میدونم  حق داری  یکی از دوره های سوگ این هست که ادم نمیتونه باور کنه و همش احساس میکنه همه ی اینا یه خوابه🖤

خدای رنگین کمان🕊️

قربونت برم روح پدر عزیز شما هم در آرامش باشه💔  الهی فداتشم میدونم  حق داری  یکی از ...

مرسی فدات شم خدا ب دل شما هم آرامش بده🌷🌷

درکت میکنم ۴ ماه که بابامو از دست دادم آرزومه فقط یبار دیگه دستاش و بگیرم و ببوسمش 😭یبار دیگه صداش ...

😔😔😔😔😔

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤