خانوما سلام من دوروز مونده به موعد پریودم بیبی چک زدم هاله انداخت همون روزم رفتم از دادم مثبت بود و ۱۰۹،دوباره امروز که چهل و هشت ساعت ازش گذشته رفتم ازمایش دادم شده بود ۲۳۱
این ازمایش الان مشکلی داره؟کم بالا رفته؟امروز تازه یک روز از موعدم گذشته
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
با توجه ب ۴۸ ساعت خوبه ولی واسه یک روز بعد از موعد ی کم پایینه باز باید تکرار کنی و تیتر بدی
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
شایدم یک روز نباشه!🤣من اصلا نمیدونم کی باید پریود بشم اینم که میگم حدسیه و سیکل بیست نه روزه در نظر ...
قصد خالی کردن دلتو نداشتم سوال پرسیدی جواب دادم.اگه نمیتونی هر جوابی بشنوی نپرس عزیزم
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
بله همه چی کاملا نرمال ، این دو هفته رو لذت ببر که کم کم حالت تهوع میاد سراغت 😂🤦🏻♀️بعد تا ماه ۴ حالت تهوع داری ، دو هفته زمان داری که حالت خیلی خوبه و شادی کنی 😂خونه تکونیت انجام بده که تو اون ۲ تا ۳ ماه نمیتونی تمیز کاری کنی و بعد از هفته ۱۶ فکر کنم بهتر میشه کم کم حالت ولی دیگه سنگین میشه شکمت 😂😅