2777
2789
عنوان

:) وای خداااا

240 بازدید | 24 پست

شنبه امتحان ریاضی دارم با فارسی هدیه

سه شنبه هم مطالعات علوم مطالعات از هشت درس

یکشنبه هم زبان می‌پرسه نمدونم چی کنمم ریاضی اصلا یاد ندارم ریاضیم ضعیف بشدت ک تو عمرم اونقدر تمرین کردم بالا ده نشدم:)))))))

🌱💚🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هدیه مگ برای ابتدایی نبود  

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         
این سایت مناسبت نیست عزیزم برو درسات بخون موفق بشی انشالا

عزیزم:) من تنها اینجا نیستم کسایی هستن کمتر از من سن دارند اینجان من ۱۶ سالم بعدم بچه نیستم که :) یکی هست ۱۶ سالش عاقل پخته تر از یک سی ساله هست 

🌱💚🤍

خب دینی اسونه امروز سعی کن فارسی و دینی رو بخونی بعد جمعه ریاضی رو بخون 

زبان رو هم میتونی بخونی بعد شروع کن مطالعاتت رو بخون

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         
عزیزم:) من تنها اینجا نیستم کسایی هستن کمتر از من سن دارند اینجان من ۱۶ سالم بعدم بچه نیستم که :) یک ...

یکی هست ۱۶ سالش عاقل پخته تر از یک سی ساله هست 

همین جمله ت نشون دهنده ی خام بودنته دخترم

🥂
شما نهمی شونزده سالته؟ چطوری آخه؟ دهمی ها تازه شونزده ساله میشن 

دختر من یازدهمه ۱۶ سالشه😐😂

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

سلام عزیزم پس بنشین و با دقت درس هات رو بخون 

اگه میگی ریاضی بلد نیستی ولش کن و به بقیه درسا توجه کن

بشین اول روزنامه وار دینی رو بخون و بعد سوالات رو

بعد فارسی و نکات مهم و دستوری رو بخون 

و هر چیزی ک میخونی تو ذهنت بهشون فکر کن 

از الان هم یکی از اون درس هایی که قراره روز های بعد امتحان گرفته بشه رو فقط ی نگاه بنداز تا برات زمینه ای ایجاد بشه 

نکته مهم اینه و گوشی و چیزی که حواست رو پرت میکنه از خودت دور کنی

کلی وقت داری که الکی تلف میشه 

موفق باشی