2789
عنوان

ریزش مو😢

81 بازدید | 15 پست

چند دیقه پیش حموم بودم خیلی ریزش مو داشتم بعد امروزم یهو تو حموم یه دسته از موهام ریخت خیلی حالم خرابه 😭دارم کچل میشم توروخدا اگه تجربه ای دارید بهم بگید

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وایی همدردیم منم شدیدا موهام می‌ریزه دیروزم تاپیک زدم در موردش آب برنج و اینا رو پیشنهاد کردن هر چند مال من از کمبود ویتامین دی😥

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی 🌌🌕
اول باید آزمایش بدی ببینی علتش چیه

آزمایش کلی دادم هیچ مشکلی نبوده فقط تنبلی تخمدان دارم

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

وایی همدردیم منم شدیدا موهام می‌ریزه دیروزم تاپیک زدم در موردش آب برنج و اینا رو پیشنهاد کردن هر چند ...

من چند سال پیش انقد موهام زیاد بود نمی‌تونستم جمعشون کنم دقیقا از بعد عقد و عروسی داره می‌ریزه دلم برا موهای قبلم تنگ شده 😭😭😭

خب عزیزم تنبلی تخمدان خودش ریزش شدید میاره

دکتر پوست و مو برم دارویی میده که این ریزش قطع شه

من چند سال پیش انقد موهام زیاد بود نمی‌تونستم جمعشون کنم دقیقا از بعد عقد و عروسی داره می‌ریزه دلم ب ...

متاسفانه الان بیشتر خانما این مشکلو دارن شاید جلوش گرفته بشه ولی دیگه موهای قبلی نمیشه

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی 🌌🌕