2777
2789
عنوان

گوشی Redmi Note 12 pro یا A54؟

816 بازدید | 12 پست

سلام دوستان خیلی وقته دنبال گوشی خوب میگردم زود شارژ بشه و شارژ نگه داره و بعد چند ماه استفاده هنگ نکنه و... 

خلاصه خوب باشه و باکیفیت 

از بین برندای سامسونگ و شیائومی کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ اگه دارید کاراییشم بگید ممنون 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این به برند بستگی ندارد . باید مشخصات گوشی رو بررسی کنید که برند تو اون مدل رو چه امکاناتی بیشتر فوکوس کرده . من پوکو اف سه داشتم  بر مثل گاو نر ، قوی بود و محکم ولی ظرافت نداشت . موتورولا اج داشتم بسیار قوی بود و زیبا و دوربین قوی اما استقامت نداشت . تو گوگل سرچ کنید و مقایسه ها رو ببینید . چی براتون مهمه ؟ دوربین یا شارژ یا زیبایی یا استقامت و یا اینترنت یا بازه صحفه و ....

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.
شیائومی باطریش خوب نیس تنها خوبیش دوربینشه

نه باطری برام مهمه و همچنین کیفیت کار 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
سامسونگ باطریش خوبه زودم شارژ میشه

خودم الان هواوی دارم خیلی خوبه اما دیگه قدیمی شده

صددرصد a54  ولی از شیامی دیر تر شارژ میشه ولی باتریش دیر تر تموم میشه

دارم تحقیق میکنم ببینم چی بهتره 

تا چه قدر میخوای هزینه کنی؟

از 10 تا 30 میلیون میتونم

از 10 تا 30 میلیون میتونم

اوه تا ۳۰ میخوای که سامسونگ s23fe رو با 23 میل بگیر

گوشی همه چی تمامه مخصوصا دوربینش 

خدایا نور رو برگردون رها شه مادرم ایران.                    سلامتی خودمون که فردای ایرانیم 

من گوشی فعلی که پارسال گرفتم a53 راضیم ازش

بعد که گرفتم با a32 خیلی فرق نداشت اگر مدلراشتباه نگفته باشم

مامانم خرداد پارسال گرفت با جانبی هاش شد ۱۰ تومن a32

من آذر پارسال گرفتم ۱۱  تومن خود گوشی 

وکلی  لوازم جانبی شد نزدیک ۱۴

یا هدفون که واقعا استفاده نمیکنم

چون بلوتوثی دارن 

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

اوه تا ۳۰ میخوای که سامسونگ s23fe رو با 23 میل بگیر  گوشی همه چی تمامه مخصوصا دوربینش

اولترا هم میگن خوبه