2777
2789
عنوان

طول سرویکس

445 بازدید | 8 پست

سلام دوستان. من بارداری دوممه . یه بچه سه سال و نیمه دارم. الان هفته ۱۴ بارداری ام حس می کردم یه دردهای کمی دارم رفتم پیش دکترم گفت هیچ مشکلی نیست ولی طول سرویکس ۲۷ یا ۲۸ هست. بعد واژینال اندازه گرفت گفت ۲۶.۵ . من شرایط استراحت مطلق ندارم. به دکترم گفتم گفت نه چون تو سابقه سقط در سه ماهه دوم بارداری نداری مشکلی نیست. استراحت مطلق هم لازم نیست. تازه قراره سفر هوایی داشته باشم بهم شیاف پروژسترون داده و گفت برو . دکترم پریناتولوژیست هست و از نظر علمی قبولش دارم. اما خودم می ترسم چون توی شوند ان تی که ۱۲ هفتگی بود طول سرویکس ۳۸ خورده. منتها دکترم می گه چون شکمی بوده و با موانع پر احتمالا اونجا هم کم بوده ولی عدد اشتباهی ثبت شده

خب الان مشکلت چیه؟

ما هر توصیه ای کنیم از حرف دکترت بیشتر قبول داری؟

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

سلام عزیزم

بله بالای ۲۵ رو میگن محدوده نرمال ولی خیلیها با طول سرویکس ۳۰ سرکلاژ شدن یا پساری گذاشتن به نظرم شما همراه با استفاده از شیاف خیلی مراقبت کن یا حداقل هر دوهفته طول سرویکستو چک کن چون زیر ۳۰ هستی و میگی که استراحت هم نداری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم بله بالای ۲۵ رو میگن محدوده نرمال ولی خیلیها با طول سرویکس ۳۰ سرکلاژ شدن یا پساری گذاشتن ...

اره اتفاقا قراره دو هفته بعد دوباره چک کنم. ولی جالبه که می گفت سفرا رو هم برو. 

دوستم طول سرویکسش ۳۰ بود نه مشکلی نداشت حدود هفته ۳۷ هم زایمان کرد ولی مال شما ۲۶ شده مطمئنا مراقبت میخواد دیگه

من یه جا خونده بودم که اگه طول سرویکس ثابت بمونه حتی اگر کم هم باشه مشکلی پیش نمیاد مثلا شما طول سرویکست ۲۶ هست اکه تا هفته‌های بالاتر همین ۲۶ بمونه مشکلی نداره ولی باید چک کنید دیگه

دوستم طول سرویکسش ۳۰ بود نه مشکلی نداشت حدود هفته ۳۷ هم زایمان کرد ولی مال شما ۲۶ شده مطمئنا مراقبت ...

والا سونی شکمی کمی بیشتر نشون می داد ولی واژینال ۲۶.۵ بود. دکترم گفت دو هفته دیگه باید چک شی

والا سونی شکمی کمی بیشتر نشون می داد ولی واژینال ۲۶.۵ بود. دکترم گفت دو هفته دیگه باید چک شی

سونو شکمی رو معیار قرار نمیدن همون واژینال درسته

حالا ۲ هفته دیگه مجدد برو سونو واژینال انشالله که ثابت میمونه و مشکلی پیش نمیاد عزیزم