2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار

142 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من الان یه ذوز قبل از موعد پریودمه و بی بی چک زدم بعد از یک دقیقه این هاله رو انداخت.من قرص دوفامد استفاده میکنم.به نظرتون ممکنه اون قرص جواب تست رو مثبت کاذب کنه یا واقعا باردارم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایا مثبته،مبارکت باشه،برا ما منتظرا هم دعا کن.

ان شاالله خدا به همه منتظرا بچه های سالم و صالح بده❤️❤️❤️

اولین کسایی که خبر بارداریم رو شنیدن شماهایید❤️

سلام عزیزم.ببخشید می دونم خیلی وقت گذشته من الان پیاماونو دیدم.بله برای دوتا پسرام دکتر خلیلی پزشکم ...

ممنونم هنوز زایمان نکردم. خوب بودن؟ کدوم بیمارستان؟ طبیعی یا سزارین؟

ممنونم هنوز زایمان نکردم. خوب بودن؟ کدوم بیمارستان؟ طبیعی یا سزارین؟

خیلی دلسوزن و خداشناس.پسر اولم بیمارستان میلاد بودم طبیعی بود و عالی بود.اپیدورال کردم هیچ دردی حس نکردم.دومی زهرای مرضیه و بازم طبیعی.اپیدورال کردم افتضاح بود اصلا هیییییچ تاثیری نداشت و از درد جونم به لبم رسید.دکترش خیلی خوبه و فورا خودشو برای مریضاش می رسونه.فقط یه بدی که داره تحت هیچ شرایطی سزارین نمی کنه

خیلی دلسوزن و خداشناس.پسر اولم بیمارستان میلاد بودم طبیعی بود و عالی بود.اپیدورال کردم هیچ دردی حس ن ...

الان انجام میدن فقط کلینیک اصفهان.

ممم نیخوام اپیدورال بگیرم. چرا تاثیر نداشته پس🥲🥲🥲

همه امیدم امیدوراله

الان انجام میدن فقط کلینیک اصفهان.ممم نیخوام اپیدورال بگیرم. چرا تاثیر نداشته پس🥲🥲🥲همه امیدم امید ...

فکر میکنم مارک داروهاش با هم فرق داره بدنم با بدن متفاوته..میگم که من اولیم میلاد بود عالی بود هیچی هیچی متوجه نشدم ولی دومی واقعا هیچ تاثیری نداشت حتی ازشون شکایت کردم.کلا زهرای مرضیه رسیدگیشون خیلی بد بود