2789
من بودم جفتشونوکچل میکردم خیال همه راحت بشه    

از بس رفت رو مخم منم آخر گرفتم موهای جلویی دخترمو کوتاه کردم که کاش نکرده بودم اینقدر پشیمون شدم دید کوتاه کردم اینقدر خوشحال بود میگفت حالا قشنگ شده تا وقتی بزرگ بشه خودت تو خونه کوتاه کن گفتم چشم به همین خیال باش دیگه دست نزدم الان بلند شده دید کوتاه نکردم گفت بازم بلند شده که گفتم اره دیگه نمیخوام کوتاه کنم دخترم موهاشو دوست داره بلند بشه   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره موهاش وناخنش کلا زودرشدمیکنه منتهایهویادم اومدهفته بعدتولدشه داییاش میان بااین قیافه ببیننش &nbs ...

قدیم پسرها تا کلاس ششم میبایست هفته ایی یک بار موهاشون رو از ته بتراشن . همه هم میتراشیدن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

دیدم ولش چیزی که زیادا موعه باز درمیاد😂

اره درمیادولی زشت وترسناک شده هفته دیگه هم تولدشه مامانم وداداشام ببینن گندزدم توموهاش دعوام میکنن

زندگی سلام   

پسرمنم ۱سالہ بودباباباش رفتہ بودحمام رفتم تحویلش بگیرم دیدم یہ توپ سفیدسفید تو وانہ نگوبچمو با ژیلت...😳😳چقدرحرص خوردم تادراومد

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم