2789
دستاشوهمش میکشیدلای موهاش شونه هم نمیکردمنم اعصابم خوردمیشدمیدیدمش 

شما کوچکترین جرم رو سخت ترین مجازات میکنی . با این شدت رفتار یه بچه مبارز و مبرز بار نمیاری . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شما کوچکترین جرم رو سخت ترین مجازات میکنی . با این شدت رفتار یه بچه مبارز و مبرز بار نمیاری . 

عزیژم پسرم عادی نیست اوتیسم داره انقدروررفت به موهاش مجبورشدم بتراشم اعصابم نمیکشیدولی بعدش دیدم زشت شدپشیمون شدم

زندگی سلام   
خدانکنه برم تومودتغییرقشنگ ترمیزنم    

😂.    مادر شوهر منم مثل شما به قول شوهرم مشکل مویی داره  دو تا بچه های من موهاشون خوبه دخترم ۳ سالشه موهاش بلنده و پر پشت هر بار میبینتش میگه آخه بچه این همه مو برا چشه 😏🤔 بعد الان پسرمم نزدیک ۶ ماهشه موهای جلوش بلنده همش میگه قیچی بیار اینارو کوتاه کن  به شوهرم گفتم گفت ولش کن بابا این انگار مشکل مویی داره فقط گیرشم به بچه های منه تا حالا ندیدم به بچه های اونای دیگه گیر بده 

عزیژم پسرم عادی نیست اوتیسم داره انقدروررفت به موهاش مجبورشدم بتراشم اعصابم نمیکشیدولی بعدش دیدم زشت ...

عزیزم نگران نباش موی بچه‌ها خیلی زود رشد میکنه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

عزیژم پسرم عادی نیست اوتیسم داره انقدروررفت به موهاش مجبورشدم بتراشم اعصابم نمیکشیدولی بعدش دیدم زشت ...

شمارو یادمہ..زندگے غم انگیزے دارے

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم نگران نباش موی بچه‌ها خیلی زود رشد میکنه . 

اره موهاش وناخنش کلا زودرشدمیکنه منتهایهویادم اومدهفته بعدتولدشه داییاش میان بااین قیافه ببیننش  

زندگی سلام