2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره میشه . من سه چهار روز قبل رفتم بگیرم ، از ۱۰۰ تومن ب بالاس پارسیان. ولی خب اگه برا پس انداز میخو ...

پارسیان خوبه برا پس انداز؟؟؟چون میخوام بخرم

خداوند افریننده نامکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات است بر ناممکن ها میگرید
پارسیان خوبه برا پس انداز؟؟؟چون میخوام بخرم

راستش منم سر در نمیارم. ولی چون همیشه پول دستم کمه ، همون پارسیان رو میتونم بگیرم ، از هیچی بهتره . فقط چند روز پیش طلا فروشی ک بودم ، ی گوشواره خیلی سبک ساده داشت ۳۳۰ سوت بود شد ۱ تومن گرفتم . تصمیم دارم تا حد امکان طلا ساده بخرم نشد پارسیان

راستش منم سر در نمیارم. ولی چون همیشه پول دستم کمه ، همون پارسیان رو میتونم بگیرم ، از هیچی بهتره . ...

منم ی گوش واره داشتم ۳۷۰ سوت ۱ تومن شد این قور پدرم بهم استرس وارد کرد پول ندارم فلان اینطور اونطود فروختم شد ۸۰۰ تومن دیدم اخرش خودش پول داد خیلی پشیمون شدم پولم تودستم خرج شد😥☹۳۰۰ تومن موند ازش خیلی ناراجتم خیلییییی 

اره منم واسه پس امداز میخوام

اگه پاییه ی تاپیک بزن ک دورهم جمع بشیم قیمت بدیم ببینم چی هست بگردیم اگه بود باهم بخریم من خودم باچندفر اوکی شدم تونی ن سایت ک پایه اینایم تادستمون بیاد من بیمه عمرم رفتم رد کردم ماهی ۳۰۰ تومن ۱۰ سال دیگه ۸۲ میلیون بهم میدن هرچند بی ارزش اما دستم گرفته

عه خوبه اره والا منم راهنمایی کن

الان طلا شده ۲۴۰۰ یه ماه پیش ۲۸۰۰ بود اختلاف زیادی🤔😐 تااخرماه تورم کمتر نمیشه زیادترم نمیشه میشه خرید اگه بشه ۲ تومن توبه چون ۴۰۰ تومن خیلی اختلاف