2777
2789
عنوان

یه جوری نگام میکنههههههه🥴🤐

235 بازدید | 14 پست

سلام خانما خوبین من تو دبیرستانم و وقتی میرم زنگ تفریحا بیرون اینا دخترای تامبوی ک هستن استایل پسرونه و مو کوتاه دارن خیلیییی زل میزنن بهم بخدا معذب میشم نمیتونم راحت با دویتام برم بگردم میدونم اونام دخترن ولی یه جوری نگاه میکنن زل میزنن کلا اذیت میشم چیکار کنم؟🥺💔 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهشون بگو نگاه نکنن  

برو بهشون بگو خوشگل ندیدین انقدر نگاه میکنین😂😂

ولی خب سعی کن واقعا برات مهم نباشه

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟
یا خدا چرا ما اون موقع از اینا نداشتیم مدرسه دخترونه کسی کراش نمی‌زد رو همکلاسیش

وضعیت دبیرستانها خیلی افتضاح شده

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 
وضعیت دبیرستانها خیلی افتضاح شده

خدایا خودت کمک کن من برا دخترم میترسم فعلا کلاس چهارمه اینجوری پیش بره تو دبیرستان همدیگه رو حامله میکنن دخترا

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران