2777
2789
عنوان

بازم بی بی چک هاله کم رنگ

207 بازدید | 30 پست

سلام بچ ها دیروز بیبی  زدم روژان خودکاری ی هاله کم رنگ داشت الان یکی دیگه هم زدم ساین اونم هاله کمرنگ انداخت ول قشنگ معلومه دیده میشه یعنی دوباره باردارم🥺😔😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نخوام اون همه چیز منه انشالاه اینو با سلامتی بغل بگیرمش😭😭 

پس مبارکت باشه گلم، ان شاءالله که بارداری. من و بقیه منتظرا رو هم دعا کن

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
خداکنه که باشی عزیزم انشاالله بارداری کاش مثه من دلشکسته نشی ، مبارکت باشه خوشگلم تورو خدا باردار بو ...

اگ باشم یا نباشمم دعاتون میکنم عشقم خیلی سخته انتظار

اگ باشم یا نباشمم دعاتون میکنم عشقم خیلی سخته انتظار

خیلی خیلی خیلی 😭😭😭😭😭 دیگه نمی تونم جلو گریم و بگیرم امروز بعد دو تا بی بی چک هاله دار بی بی چک منفی شد اون قبلیام البته خیلی خیلی کم رنگ بودن ولی خوب این یعنی بازم باردار نیستم این ماه دیگه دارم منفجر میشم ببخشید ، تورو خدا اینجا اینارو گفتم فداتشم الهی صحیح و سالم نی نیت و بغل کنی خوشگلم مراقب خودت باش 

اره میخواستیم بریم ت س ماهگی ک رفت😔😭

عیب نداره گلم، ان شاءالله این براتون سالم و صالح و عاقبت بخیر میمونه با خیر و صلاح خدا. منم تجربه شو دارم و میفهممت🥲

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن