2777
2789
عنوان

خیانت😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 25 پست

اسی یکساله داری تاپیک خیانت میزنی هنوز میگی طلاق بگیرم یا نگیرم ؟ببین مشکل شوهرت چیه بترسونش یه حرکتی بزن دیگه نشین خودتو داغون کنی 

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی یکساله داری تاپیک خیانت میزنی هنوز میگی طلاق بگیرم یا نگیرم ؟ببین مشکل شوهرت چیه بترسونش یه حرکت ...

خب اخه نه جرات طلاق دارم نه میتونم شوهرمو ببخشم😭😭😭😭

اخه همسر من تنوع طلبه. احتمالش زیاده باز خیانت کنه

مشکل زناشویی دارین ؟

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               

بااحترام به نظرات دوستان...

گرم بودن مرد منطقی هست برای خیانت؟؟؟ چرا کاری نکنه تا درمان بشه یاهم خانمش باهاش همراه بشه مثل خودش بشه 

بنظرم همش بهانه هست 

مگه خیانت شاخ و دم داره که براش عاطفی جنسی تعیین‌کنیم؟؟؟؟

برقراری رابطه یعنی زنا و این بزرگترین‌گناه هست و عواقب بدی هم داره

هرمرد و زنی که باهم زیر یک سقف زندگی میکنن و طلاق نگرفتن بخوان خارج از ازون باشخصی وارد رابطه بشن خیانت هست 

خیلیها زنشون مشکل داره بیمار میشه نمیتونه جواب همسرش بده بعد باید شوهر بره دنبال کثافت کاری 

یابرعکس هستن مردهایی که سردن و زن داره میسازه و میسوزه 

درنهایت مگر ازدواج فقط جنبه ی جنسی داره که اگر این مدنظر باشه فرق انسان با ببخشید حیوان‌چیه 

پس احترام‌محبت علاقه و اهمیت داشتن طرفین چی میشه

اسم زنا رو خیانت رو گذاشتن هر غلطی بکنن

کسایی که اسیب میبینن از خیانت چه طلاق بگیرن چه همچنان ادامه بدن آیا ادم سابق میشن؟؟؟؟