2777
2789
عنوان

پیچونده منوووو یا نه؟💔💘💯💢💥💥

134 بازدید | 11 پست

بعد از ظهر زنگ زدم ب دوس پسرم قبلش میدونسم خوابه خواستم بیدارش کنم ک بره باشگا دیدم ی پسر جواب داد گف خوابه بیدار شد میگم بزنه (همیشه اخه خودش جواب میده تو اوج خواب)بعد خودش ی ساعت بعدش پی ام داد گفتم کی بیدار شدی گف تازه بعد گفتم گوشیتو یکی جواب داد گف پسرعمم بود خودم گفتم هرکی ز زد جواب بده🙄بعدشم من زیاد ب روش نیاوردم ولی گف چرا یجوری حرف میزنی ناراحتی انگار گفتم ن

به کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار ماندن دوباره هراس داشت⛓

از الان انقد شکاکی خدا بخیر کنه ازدواج کنی چی میشی

بیخیال بابا زده میشه ازت ها

این فقط یک روز بده نه یک زندگی بد   اگه داری اینو میخونی یک نشونس که یادت بیاره چقدر ارزشمندی  و لایق رسیدن به بهترین چیزایی پس برو و برای رسیدن به  هدفات تلاش کن خوشگلم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ربطی به پیچوندن داشت؟

شاید بیرون بوده گفته خوابه دیگ میدونه من چن بار میزنم تا بیدار شه چون خودش همیشه میگ بزن ولی ایندفه بار اول پسر عمش ج داد گف بیدار شد خودش زنگ میزنه

از الان انقد شکاکی خدا بخیر کنه ازدواج کنی چی میشی بیخیال بابا زده میشه ازت ها

ازدواج کنم عالی میشم

کجاش شبیه پیچوندن بود😒

شاید بیرون بوده گفته خوابه دیگ میدونه من چن بار میزنم تا بیدار شه چون خودش همیشه میگ بزن ولی ایندفه بار اول پسر عمش ج داد گف بیدار شد خودش زنگ میزنه

شاید بیرون بوده گفته خوابه دیگ میدونه من چن بار میزنم تا بیدار شه چون خودش همیشه میگ بزن ولی ایندفه ...

چی بگم والا تو بهتر از ما میشناسیش

اگه پتانسیل پیچوندن داره و توام اینطوری حس میکنی حتما پیچونده دیگه 

ولی دلیلی نداره بنظرم

شاید بیرون بوده گفته خوابه دیگ میدونه من چن بار میزنم تا بیدار شه چون خودش همیشه میگ بزن ولی ایندفه ...

مگه از بیرون خودش نمیتونه جواب بده

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*