2777
2789
عنوان

بنظرشما؟؟؟

102 بازدید | 9 پست

من میخام کار ناخنو شروع کنم

اکستشن مژه هم کار میکنم سوالم اینه ک من تو فکرم اینه ک واسه استارت کارم توی خونه کار ناخن رو انجام بدم و مشتری بگیرم و از هزینه ی مواد شروع کنم فقط 

بنظرتون میان توی خونه مشتریا؟

شما باشین میاین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من اصلا قبول ندارم باید سالن باشه تو خونه واسه دوست و آشناست که اوناهم پول بده نیستن دنبال مفتن

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️
نه من اصلا قبول ندارم باید سالن باشه تو خونه واسه دوست و آشناست که اوناهم پول بده نیستن دنبال مفتن

نه خب بهشون میگه من فقط پول مواد میگیرم مثلا الان که هیچی مفت نمیشه بالاخره داره هزینه میکنه خودش

نه خب بهشون میگه من فقط پول مواد میگیرم مثلا الان که هیچی مفت نمیشه بالاخره داره هزینه میکنه خودش

اره دوست و اشنا اوکیه ولی کسیو ک نشناسم هم خودم نمیتونم همینطور نشناخته راه بدم بیاد تو خونه درسته

فکر کنم بهترین راه این باشه که یجا واسه خودم تو سالن مخله ای اجاره کنم کم هزینه

آفرین باهاشون حتما طی کن بدون رودرواسی

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️