2821
2789

وای خدا چراانشب انقد ازاین تاپیکا زیاد شده از استرس مردم🥲

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا استرس؟

فردا میخوام بیبی بزنم و میترسم باردار باشم ینی از استرس دست و پام میلرزه بعد امشب کل سایت یهو شد بارداری🥲💔

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
فردا میخوام بیبی بزنم و میترسم باردار باشم ینی از استرس دست و پام میلرزه بعد امشب کل سایت یهو شد بار ...

چرا بچه نمیخوای؟ منم دوست ندارم باردار شم کلا میخواستم از حسش بدونم

چرا بچه نمیخوای؟ منم دوست ندارم باردار شم کلا میخواستم از حسش بدونم

نمیشه شرایطشو ندارم اصلا نه ازلحاظ مالی و اینا ک بگید خداروزی میرسونه یااینا اصلا ازفکر بهش دست و پام یخ کرده

منم همینم همه همینن حالا اصلن بچه داری؟

نه یبار سقط انجام دادم دکتر گفت تا ۶ ماه باردار نمیشی بعدش اقدام کن اگر خواستی الان یهویی نمیدونم چیشد حالا🥲🥲

تست دادی اوکی شد؟

وای اره منفی بود هداروشکر حالا یکیم چنروز دیگه میزنم ک خیالم راحت شه

چقد زیاد شدن مادرایی ک بچشون سقط میکنن لعنت ب باعث و بانیش😔

انجامش ک اشتباهه ادم باید جلوگیری کنه ازاول

اما حداقل خوبه ک الان بفیه به این درک رسیدن ک وقتی شرایطشو ندارن بچه رو بدنیا نیارن تا ی زندگی بد براش بسازن

2823
2791
2779
2792