2777
2789

وای خدا چراانشب انقد ازاین تاپیکا زیاد شده از استرس مردم🥲

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا استرس؟

فردا میخوام بیبی بزنم و میترسم باردار باشم ینی از استرس دست و پام میلرزه بعد امشب کل سایت یهو شد بارداری🥲💔

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
فردا میخوام بیبی بزنم و میترسم باردار باشم ینی از استرس دست و پام میلرزه بعد امشب کل سایت یهو شد بار ...

چرا بچه نمیخوای؟ منم دوست ندارم باردار شم کلا میخواستم از حسش بدونم

چرا بچه نمیخوای؟ منم دوست ندارم باردار شم کلا میخواستم از حسش بدونم

نمیشه شرایطشو ندارم اصلا نه ازلحاظ مالی و اینا ک بگید خداروزی میرسونه یااینا اصلا ازفکر بهش دست و پام یخ کرده

منم همینم همه همینن حالا اصلن بچه داری؟

نه یبار سقط انجام دادم دکتر گفت تا ۶ ماه باردار نمیشی بعدش اقدام کن اگر خواستی الان یهویی نمیدونم چیشد حالا🥲🥲

تست دادی اوکی شد؟

وای اره منفی بود هداروشکر حالا یکیم چنروز دیگه میزنم ک خیالم راحت شه

چقد زیاد شدن مادرایی ک بچشون سقط میکنن لعنت ب باعث و بانیش😔

انجامش ک اشتباهه ادم باید جلوگیری کنه ازاول

اما حداقل خوبه ک الان بفیه به این درک رسیدن ک وقتی شرایطشو ندارن بچه رو بدنیا نیارن تا ی زندگی بد براش بسازن