2777
2789
عنوان

باردارم چهار ماهمه سرفه میکنم

119 بازدید | 6 پست

هر کار بگین کردم🥺🥺🥺الان تمام علایم سرما خوردگیم خوب شده نه گلودرد دارم ن چیزی ولی این سرفه لعنتی روم مونده

به بچم فشار میاد؟

۱۶ هفتمه الان بار اول سرفه ک کردم انگار ی چیزی تو دلم تکون خورد تا حالا تکونشو حس نکرده بودم حالا نمیدونم بچمه یا مثلا حرکات روده و ایناست به نظرتون کدومه؟

تاپیک قبلیت کلی نظر دادم

انجام دادی؟

بهتر نشدی؟

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک قبلیت کلی نظر دادم انجام دادی؟ بهتر نشدی؟

چراا بخدا همه کار کردم

الان فقط سرفه مونده کم‌ تر شده خیلی اذیت شدم تو این ی هفته موقع خواب میاد سراغم گلوم خشکه

تکونه نمیدونم بچه بود یا نه؟

چی بگم پس نمیدونم دیگه در مورد سرفه ت

درمورد تکون م چیزی نمیدونم

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما