2777
2789
عنوان

دلم گرفته

125 بازدید | 12 پست

ا ززمین و زمان ,دلم گرفته ,یازده شبه عمل کردم ,و شوهرم پول عملمو قرض گرفت از خانوادش ,از وقتی ,که عمل شدم,همش سرکوفتم میزنه و خانوادش پرش کردن ,راجب من ,چون خودشون مانع بارداریم شدن ,و مریض شدم ,نتونستم بچه دار بشم ,حالا که ,عمل شدم ,خانوادش مرتب ,شوهرمو پر میکنن ,که این گولت زده تقصیر مانبود,,و خودش اینطوری,بود ,شوهرمم میگه من ادم ساده ای هستم ,که پول عملتو جور کردم 

عمل چی مگر وظیفه شوهر نبوده

عمل فیبروم  ,من بخدا هیچ خرجی شوهرم بهم نمیده ,مادرم ,یه پول کمی بهم میده و نگرانمه ,اونم گاهی اوقات ,نه همیشه ,شوهرم خودش سه سال جلوگیری کرد به دلیل ,خواسته خانوادش ,من فیبروم کو چیک داشتم ,هرچه بهش گفتم ,بزار زودتر بچه دار بشم ,گفت نه ,اما حالا بعد از این همه دوا درمان بهم گفتن فیبرومت بزرگ شده ,و اول باید اقدام میکردی ,حالا باید عمل کنی ,حالا چون خانوادش ,این پولو بهش قرض دادن ,مرتب ,سرکوفتم میزنه ,میگه مادیگه باید غذا نخوریم ,و خرج نکنی ,تا بتونم جبران کنم ,

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبق قانون و شرع هرگونه مخارج درمان جز لاینفک نفقه س که بر عهده زوج قرار دارد 

👌👌👌اره خب ,ولی اونا زندگیمو به گند کشیدن ,و کاری کردن,محبت بین ما نیست ,کلا , ,شوهرمو هر طور دوست داشته باشن پر میکنن ,و این تاوان ,منه ,که باید  اینهمه سرکوفت بشنوم  پشت سرم اینقدر حرف میزنن ,بهش میگن تو ساده ای ,خدا هم جوابشونو نمیده ,

خب این یه اتفاق ممکن برای هرکسی پیش میاد وقرض وبدهی پیش بیاد 

اره خب هرچی بهش میگم زندگی ماهم خوب میشه ,اصلا گوشش بدهکار نیست ,میگه نه خودت نیستی ,من باید  پول جورکنم ,در صورای که من خیلی از حق خودم کرفتم ,و اصلا خرجی ندارم هر دوسه ماه یبار بمن پونصد تومن میداد ,الان اونم نمیده 

👌👌👌اره خب ,ولی اونا زندگیمو به گند کشیدن ,و کاری کردن,محبت بین ما نیست ,کلا , ,شوهرمو هر طور دوست ...

به حرف های سمی توجه نکن دوست خوبم . به زندگیتون برسید حرف مردم رو پشت در بذارید مردم کارشون حرف زدن و جدایی انداختنه 

🌹🌹🌹🌹🌹  کاربر آقا  🌹🌹🌹🌹🌹
به حرف های سمی توجه نکن دوست خوبم . به زندگیتون برسید حرف مردم رو پشت در بذارید مردم کارشون حرف زدن ...

اره ولی ای کاش اونم توجهی نداشت ,و زندگی خودشو میکرد الان میگه بمون خونه پدرت تا ,فردا پس فردا چیزی شد نندازی,گردن من ,دوباره خسارتشو از من بگیری 

اره ولی ای کاش اونم توجهی نداشت ,و زندگی خودشو میکرد الان میگه بمون خونه پدرت تا ,فردا پس فردا چیزی ...

خسارت چیه ببخشید شما شریک زندگی ایشون هستی 

این حرفها سزاوار زندگی نیست 

🌹🌹🌹🌹🌹  کاربر آقا  🌹🌹🌹🌹🌹
بله خب واقعا سخته ,من هفت ساله توی این زندگی هستم  و هرچه کردم هیچ بود

شما شریک این زندگی هستی اگه دور جون ایشون مبتلا میشد باز هم ممکن بود که بگه خسارات و اینا ؟

🌹🌹🌹🌹🌹  کاربر آقا  🌹🌹🌹🌹🌹
شما شریک این زندگی هستی اگه دور جون ایشون مبتلا میشد باز هم ممکن بود که بگه خسارات و اینا ؟

بخدا فکر کنم دنیا یک طرفه است,نه من برای زندگیم از جونم مایه گذاشتم هرچند بیخودی,بود