2777
2789
عنوان

چه ارزویی داشتین ولی بهش نرسیدین 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل شما پسر دار نشدم ھنوز اما بھش امید دارم ولی حسرت دانشگاہ رفتن بہ دلم موند شوھرم نذاشت گفت ن ...

همسرم منم همین بلا رو سرم اورد از همه جا موندم عقب اگه خواستی اقدام کنی فقط ای وی اف کن همش دروغه تغذیه

من دوس داشتم پسر داشته باشم خدا بهم سه تا دختر داد 😁

اره منم خیلی دوست داشتم سر دومی خیلی به خدا امیدوار بودم با کلی نذر و دعا و چله و نشد از اون موقع دیگه دست دلم به نماز و دعا نمیره 

حسرت داشتن پدر توی کودکی ،نرسیدن به عشقم چون یکطرفه بود ،داشتن یه خونه بزرگ با وسایل های ساده ولی شیک ، داشتن ماشین خوب ،آرزوی داشتن پسر چون دوتا دختر دارم بالاخره همه دوست دارن از دوجنسم فرزند داشته باشن ،بازگشت سلامتیم ویه دل آروم وخوش ویه خواب راحت ، دندونهای سالم ومرتب ،ایمان قوی ،رفتن به سفرهای زیارتی وگشتن جاهای سنتی وشهرهای زیبای ایران ،مستقل بودن وزرنگ بودن ،اجتماعی بودن وراحت با مردم حرف زدن،عزیز بودن ومفید بودن  و.......

حسرت داشتن پدر توی کودکی ،نرسیدن به عشقم چون یکطرفه بود ،داشتن یه خونه بزرگ با وسایل های ساده ولی شی ...

وای منم اکثر اینا رو دارم همش بخدا میگم خدایا اگه میخوای بدی تو جونی بهم بده پیر بشم که دیگه لذت نداره 

خواننده بشم

ک نشدم😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یکی از ارزوهام فردا بهش میرسم ،بعدی هام خدا بزرگه

وای عزیزمم خوشحال شدم برات چ ارزوییه؟

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
حسرت داشتن پدر توی کودکی ،نرسیدن به عشقم چون یکطرفه بود ،داشتن یه خونه بزرگ با وسایل های ساده ولی شی ...

مجردم ولی بقیه زندگیت مثل خودم بوده

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.