2777
2789
عنوان

بچه ها کمک 😭😭😭😭😭

311 بازدید | 22 پست

من 12هفته‌ بارداری هستم دخترم داخل ای سی یو منم کنارشم به من نگفتن و داخل بخش از یه بیمار عکس از ریش گرفتن 😭😭😭😭یعنی مشکلی برام پیش میاد میترسم 

💫درپس هرتاریکی روشنایی هست 💫 مامان پریماه و محمدرضا👩‍❤️‍👨
انشالله چیزی نمیشه خواهر شوهر منم حامله بود پسرش دستش شکسته بود هواسش نبود رفته بود از دست پسرش عکس ...

😭😭😭😭خیلی میترسم ازکم شانسیم از اینکه بچه اولم ایطور دوومی هم‌چیزیش بشه😭😭😭😅😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان استرس که بدتره برات بچه اولت چشه

کلیه هاش آسیب دیدن و تقریبا ازدستشون داده  ریش آب اوورده باعث شده قلبش بزرگ بشه واسه این توخواب مصنوعی بردنش😭😭😭😭😭😭

کلیه هاش آسیب دیدن و تقریبا ازدستشون داده  ریش آب اوورده باعث شده قلبش بزرگ بشه واسه این توخواب ...

چند وقتشه؟

زمان پهلوی از بس پاسپورت ایران با ارزش بود خود شاه رو ۴۷ سال پیش همین موقع ها هیچ جا راه نمیدادن😃 پست ترین انسان ها کسانی هستند که در تصرف کشورشان با من که بیگانه بودم همکاری کردن ، چون وطن مادر است و آنها کمک کردن که بر مادرشان مسلط شوم " هیتلر"

استارتر خیلی ببخشید موضوعم مهمه 

بچه ها تروخدا تاپیک یکی مونده به آخرم رو گزارش بزنید حذف بشه لطفاااا

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم ، تا که هستی در خیالم ؛ با خیالت ؛ خوش خیال عالمم :)
کلیه هاش آسیب دیدن و تقریبا ازدستشون داده  ریش آب اوورده باعث شده قلبش بزرگ بشه واسه این توخواب ...

عیزم امیدتو نا امید نکن تاپیک حاجت رواییمو بخون گلم بگو یا ابلفضلل ابالغوث بشه ورد زبونت امیدتو نا امید نمیکنه خبر خوبشو بده بهم خوشحال میشم 

نترس و ناراحت نباش اون گرافی سادست و هیچ خطری برای شما نداره حتی اگه خودتون تحت اشعه باشین که نبودین ...

انشالله خداازبونتون بفهمه 

عیزم امیدتو نا امید نکن تاپیک حاجت رواییمو بخون گلم بگو یا ابلفضلل ابالغوث بشه ورد زبونت امیدتو نا ا ...

مرسی عزیزم 😭😭😭حتما