2777
2789
یکبار هم دعواش کردم انقدر وجدان درد گرفتم رفتم ازش معذرت خواهی ،،،انقدر که احمق بردم من
آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکم صدا مو بلند کنم بگم این کارو نکن که انقد گریه میکنه که زود میکم ببخشید نه مامان جون زود بوسش میکنم .جرات ندارم بزنمش پدرمو در میاره خخخخخخخخخخخ.ولی یبار بردمش ارایشگاه خیلی اذیت کرد منم توی راه دستشو گرفتم تند میاوردمش یدونم زدم کمرش تا الانم عین چی پشیمونم .سه سالشه
فندوق یکبار انقدر عصبیم کرد کلی با مشت کوبیدم تو پاهام انقدر محکم زده بودم که کبود شده بود پارسا هم فقط میخندید..... یعنی یه روانی بودم الان یادم میاد خجالت میکشم ،،، چند بار هم موهای خودمو کشیدم
آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
بله زدم. ولی نه که زیر مشت و لگد بگیرم. عصبانیم کرد زدم پشت پوشکش که دردش نیاد. دیشب هم هی بی ادبی میکرد. بی دلیل جیغ میزد و لج میکرد. زدم رو دهنش و بردمش تو اتاق درو بستم. یکم که اروم شد درو باز اورد صورتشو شستم و بغلش کردم. بچه تربیت میخواد. دشمنش که نیستیم. ولی باید ادب یاد بگیره
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1036752&PageNumber=7 پاسخگوی سوالات دندونپزشکیتون هستم. جهان سوم به جایی گفته میشه که اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اگه مرد به همسرش خیانت کنه به زنش میگن بیشتر به شوهرت برس
هیچ عکس العملی نشون نده وقتی دوتاتون اروم شدید صحبت کنید چون میگن مثلا محبت بعد از کتک زدن از خود کتک بدتره بجه میگه خوب من همیشه کار ید میکنم که مامان وبابام بزننم بعد بهم محبت میکنن
نه این عادت خوبی نیست .باید ترک کنی .من دخترمو میبینم تو خونه راه میره قند تو دلم اب میشه به خدا ته دلم یجوری میشه از بس دوسش دارم هی میگم چقدر کوچوو و نازه .بعضی اوقات از سر تا نوک پاشو بوس میکنم .تو هم سعی کن انقدر به بچت محبت کنی که اصلا نتونی دست روش بلند کنی