2777
2789
عنوان

خستم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 32 پست
ب جدایی فکر کردی؟؟؟  دردش چیه آخه? اگ نمی‌خواست چرا زن گرفت؟

از من دل زده شده از پس مادرش  پزپرش کرده

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

منم تو یه رابطه سمی گیر کردم 

امشبو موندم خونه بابام 

شوهرم منو یه هفته هم نبینه براش مهم نیست 

از بیرون میاد مبخوابه بعد اخبار بعد گوشی بعد دوباره اخبار و شبکه ۴ تا وقت خواب

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو یه رابطه سمی گیر کردم  امشبو موندم خونه بابام  شوهرم منو یه هفته هم نبینه براش مه ...

چرل

من شوهرم ازم دلزده شده از پس پرش کردن

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

خب اگه میتونی یه کاری چیزی پیدا کن یه کاری یاد بگیر بعد جدا شو

میخام  کنکور بدم ببینم چی میشه

بش محل نزار تا یه روز پشیمون بشه. برا خودت زندگی کن فرض کن شوهر نداری فقط نزار حالت خراب بشه یه جوری ...

من دقیقا همین کارو کردم چون مجبور بودم بمونم بخاطر بچم الانم اصلا با کاراش و حرفاش حالم بد نمیشه تمرین کردم خیلی زیاد ک بدون اون خوشحال باشم

بعد ازدواج ازم متنفر شد چون بچه ننهس ومادر و خواهرش حسابی پرش کردن

احتمالا قبلشم دوست داشتنی نبوده اشتیاق و هیجانی بوده که با دوست داشتن اشتباه گرفته اگه توام دیگه دوسش نداری به جدایی فکر کنید عمرتون و کنار هم هدر ندید پدر و مادر من همدیگه رو دوست نداشتن حتی از هم خوششونم نمیومد من آرزوم بود جدا شن از بچگی پس بخاطر بچه زندگی و تحمل کنی و هر روز جنگ و دعوا باشه بدون دیدن عشق بزرگ شه بنظر من بدتر از اینه که بچه طلاق باشه

(البته اینا همه تجربیات و احساسات منه ممکنه همش اشتباه باشه چیز علمی نیست )

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم تنها راهش اینه تو همونجوری که‌میخوای اون باهات رفتار کنه همونجوری باهاش رفتار کنی تا اونم یاد بگیره.

من دو سه سال تلاش کردم شوهرم سی درصد اینا تغییر کرده.الان زندگیم خیلی بهتر شده

تو‌هم همینکارو بکن از فردا مهربون تر باش هواشو داشته باش و ...سخته ولی دو سه سال دیگه جواب میده فقط نباید تسلیم بشی.

تنها راه یاد گرفتن اخلاق رفتار برای آدمای بزرگ همینه

عزیزم تنها راهش اینه تو همونجوری که‌میخوای اون باهات رفتار کنه همونجوری باهاش رفتار کنی تا اونم یاد ...

از نظرت خوشم اومد و باهات موافقم منم گاهی از این روش استفاده میکنم ولی ناخودآگاه بود یعنی اینجوری بهش فکر نکرده بودم

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40