2777
2789

سیپروفلوکساسین۵۰۰ هر ۸ ساعت بخور عالیه 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سیپروفلوکساسین۵۰۰ هر ۸ ساعت بخور عالیه 

این برا عفونت ادراری نبود ؟!

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

این برا عفونت ادراری نبود ؟!

من عفونت گرفتم رفتم دکتر اینو داد با فلوکونازول با مترونیدازول

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

نشستن تو اب نمک مترونیدازول پماد کلوتریمازول.... 

میه مجردم پماد فکر نکنم بتونه استفاده کنه

عفونت واژن دو نمونه هست عفونت باکتریایی و عفونت قارچی

برای عفونت باکتریایی قرص مترونیدازول می‌نويسن

برای عفونت قارچی فلوکونازول با پماد کلوتریمازول

اگر ترشحاتت رقیق و یه کم خاکستریه عفونت باکتریایی هست

اگه به صورت پنیرکی و سفیده عفونت قارچیه

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

سعی کن شکلات و شیرینی کمتر بخوری تا زود خوب بشی 

خوردن ماست خیلی میتونه بهت کمک کنه باعث تنظیم ph واژن میشه 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

خوب شدی؟ 

منم مجردم و عفونت گرفتم مردمو زنده شدم از ترس 

عفونت من قارچیه

تیکه سفید پنیری و بدون بو همراه با خارش رفتم دکتر 

ولی ی دونه های خیلی ریزی اطراف واژنم حس کردم 

دیگ نمیدونم مال عفونته یا ن چون قبلا نداشتم اصلا 

دکترم گفت مال عفونته