2777
2789
ببخشید شما گفتین که اول شما ابراز علاقه کردین من میگم اول خانم ابراز علاقه کنه چی؟

بذار بگم پس‌

من بهش گفتم دوست دارم و اینا بعد اون منو دوست داشته 

بعد زمانی دیگه نتونستم بخاطر شرایطی گفتم دوست نداشتم و الکی بهت گفتم اون شکست روحی بدی خورد

بعد الان خیلی پشیمونم این چند سال همش به فکرشم ولی اون دیگه هیچی.... اگه الان کسایی که میخونن حمله نکنن ..تو شرایط نبودم

*کاربر آقا*مرد*پسر*بوی*مَن*رجل*ولد*هوم*...دوازده ساعت پیش، در تماسی، به من گفته شد امروز قرار است بمیرم و حالا، از هر زمان دیگری، زنده‌ترمیه جا دیگه متیو گفت: "مشکل ما اینه که عمل نمی‌کنیم و فقط عکس‌العمل نشون می‌دیم، مخصوصاً وقتی که می‌فهمیم داره وقتمون تموم می‌شه." به خودش اشاره کرد. "یکی‌اش خود من." هر دو در نهایت می‌میرند* برای پرسش درمورد سوالاتی که ذهنم رو درگیر کرده آمدم قصد مزاحمت و یا سو استفاده ندارم لطفاً برخورد جدی نداشته باشید روحیه لطیفی دارم ناگه تشنج میکنم...
ببخشید شما گفتین که اول شما ابراز علاقه کردین من میگم اول خانم ابراز علاقه کنه چی؟

خانم ابراز علاقه کنه بیاد خیلی رک بگه زده میشیم 

نشون بده که بفهمیم کافیه . اگه دوسش داشته باشیم میفهمیم نداشته باشیم گفتن یا نگفتنش به ضررش تموم میشه 

*کاربر آقا*مرد*پسر*بوی*مَن*رجل*ولد*هوم*...دوازده ساعت پیش، در تماسی، به من گفته شد امروز قرار است بمیرم و حالا، از هر زمان دیگری، زنده‌ترمیه جا دیگه متیو گفت: "مشکل ما اینه که عمل نمی‌کنیم و فقط عکس‌العمل نشون می‌دیم، مخصوصاً وقتی که می‌فهمیم داره وقتمون تموم می‌شه." به خودش اشاره کرد. "یکی‌اش خود من." هر دو در نهایت می‌میرند* برای پرسش درمورد سوالاتی که ذهنم رو درگیر کرده آمدم قصد مزاحمت و یا سو استفاده ندارم لطفاً برخورد جدی نداشته باشید روحیه لطیفی دارم ناگه تشنج میکنم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانم ابراز علاقه کنه بیاد خیلی رک بگه زده میشیم  نشون بده که بفهمیم کافیه . اگه دوسش داشته باش ...

درسته موافقم

ممنونم ازتون🌷

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡