2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزمزم بیماریشون پیشرفته بود؟

تنها بود خیلی روزه میگرفت ...قرص هاشو با معده خالی اکثرا می‌خورد ما خودمون نمیدونستیم دیگه آخرا تو کما رفته بود دکترا تشخیص دادن سرطان روده داره 

راستش نمیدونم ولی در حدی که باعث مرگش شد اگر رعایت میکرد تا ۱۰ سال بعدش هم میتونست ولی رعایت نکرد قرص با معده خالی مدام روزهای پشت هم روزه گرفتن غذای مناسب نخوردن خیلی تاثیر داره 

و اینکه خیلی غصه می‌خورد...بگذریم 

خدا رحمتشون کنه ایشون مراحل آخر بودن .. روحشون شاد❤😔

خدا رفتگان شما هم بیامرزه امیدوارم اگر نزدیکانت با این مورد مواجه شدن روحیه از دست ندن و پیشگیری و مراقبت  کنن اگر سنشون بالاهست 

خدا رفتگان شما هم بیامرزه امیدوارم اگر نزدیکانت با این مورد مواجه شدن روحیه از دست ندن و پیشگیری و م ...

من همسرم ۳۵ سالشون هست ودرگیر شدن عمل شده و توده کامل خارج شده.. ۱۲ جلسه هم داره شیمی میشه.. ولی من نگرانم.. دکتر گفت شیمی درمانی تکمیلی هست ولی چون به ۳ تا لنف کنار روده زده نگرانم.. همش استرس دارم بعد درمان دوباره عود نکنه. گفتم کسایی که تجربه مشابه دارن بیان بگم بلکه دلم آروم بشه😑😔

خدا رفتگان شما هم بیامرزه امیدوارم اگر نزدیکانت با این مورد مواجه شدن روحیه از دست ندن و پیشگیری و م ...

البته لنف ها با توده همه خارج شدن.. ولی من خیلی استرس دارم متاسفانه آرامش و تمرکزم روی در زندگی از دست دادم .. همش نگرانم

عزیز دلم البته بگم که کسایی که مسن تر هستن سن های بالاتر ۷۰الی ۸۰ احتمال مرگ دارن چون داخلی مثل یک جوان به خوبی کار نمیکنه خیلی خیلیی ضعیف تر هست 

فقط فقط انرژی خوب بده تا روحیه هردوتاتون ضعیف تر نشه 

چون تو هستی که بهش امید میدی تا خودش رو نبازه

یکی از دوستان من سرطان سینه داره باهم باشگاه میرفتیم الان یکی از سینه هاشو عمل کرد شیمی درمانی هم شد با ورزش حالش و خوب میکرد خیلی روحیه بالایی داره الانم خداروشکر خیلیی بهتره 

عزیز دلم البته بگم که کسایی که مسن تر هستن سن های بالاتر ۷۰الی ۸۰ احتمال مرگ دارن چون داخلی مثل یک ج ...

بله درسته دوستتون درمانشان تمام شد یا هنوز تحت درمانن،؟ خدا انشالا کمکمون کنه😔❤

آره عزیزم کامل خوب نشده بازم جراحی داره ولی حالش خیلی بهتره من چندتا از دوستام سرطان داشتن درمان شدن ...دقیقا همین روزهاس نباید امید و اعتماد به نفست و از دست بدی مطمئن باش پناه بر خدا عزیزت درمان میشه