2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

⭕⭕⭕⭕⭕ دوستای گلم که جوابتون ندادم  الان کار دارم دوساعت دیگه میام  هرچی قبل این پستم ازم س ...

حستون نسبت ب ایندم بگید لطفا؟ ازدواجم کی هست غریبه س یا اشنا؟ 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

نه🤫😖  فقط اگه رفتی  بعد بیا بگو که حس ششم دروغ  البته تا الان که همش راس بو ...

میشه منم جواب بدی لطفاااا 

این چن روز ک نبودم با کسی ر ل زد؟؟ خیانت میکنه؟؟ 

ا ته دلش دوسم داره؟ 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

عزیزم من حسم میگه هوس ولی خدایی دیدم کسایی رو که حتی به خانوادشونم نشون میدن ولی بازم طرف نمیخوان&nb ...

اونی که فامیلش سرحدی هست بهم حس داره ؟یا آینده ای باهم داریم ؟ اونی که شهرکی هست چه طوری ؟

رشته ای که توش تحصیل میکنم برای من ساخته شده یا اشتباه امدم؟

هرچیزی دیگه ای لطفا درمورد خودم یا آیندم حس کردی بگو

⭕⭕⭕⭕⭕ دوستای گلم که جوابتون ندادم  الان کار دارم دوساعت دیگه میام  هرچی قبل این پستم ازم س ...

لطفا اومدی به منم بگوووو🥺🥺

علیرضا دوسم داره؟ کی میاد خاستگاریم؟ شهریور ماه اومدن جلسه معارفه و آبان ماه هم اومدن تحقیقات کی میان خاستگاری؟ 

یه دختره هم هست اسمش زهرا رقیب احساسیمه تقریبا نمیخام باهاش حرف بزنه اون کی میره کلا از زندگیمون؟ من ازش زیاد خوشم نمیاد

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 

اونی که فامیلش سرحدی هست بهم حس داره ؟یا آینده ای باهم داریم ؟ اونی که شهرکی هست چه طوری ؟

رشته ای که توش تحصیل میکنم برای من ساخته شده یا اشتباه امدم؟

هرچیزی دیگه ای لطفا درمورد خودم یا آیندم حس کردی بگو 

@دانشجوی_مامایی  

برات صلوات میفرستم ، لطفاً جواب بده