چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من فقط یه چیزی شنیدم ، اینکه وقتی نمیتونید جلوی خوردنتون بگیرین ، تو دهنتون بدترین و چندشترین چیز بیارین و حالتون بد بشه تا نتوانید بخورید ، گرچه من خودم میخوام سه روز دیگه برم تغذیه
دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏
دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏
اگه اشتهات خوبه هر چی دوست داری بخور و لذت ببر مگه چقدر عمر میکنیم که به خودمون سختی ب ...
عزیزم پرخوری در هر صورت باعث ضرر رساندن به بدنه
ی لباس پسند کن ب خودت قول بده لاغر شدی بخریش من قبلا این کارو کردم تازه بعد خرید لباس کلیم لاغر شدم همونم بزرگ شد برام الان باردارم دلم میخواد برگردم سریع تر ب همون روزام باز رژیم و ورزش بگیرم قول دادم بهمن که زایمان کردم تا شهریور سال دیگه انداممو ب قبل برگردونم
روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره