2777
2789

چاقالو نباشیم

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط یه چیزی شنیدم ، اینکه وقتی نمی‌تونید جلوی خوردنتون بگیرین ، تو دهنتون بدترین و چندشترین چیز بیارین و حالتون بد بشه تا نتوانید بخورید ، گرچه من خودم می‌خوام سه روز دیگه برم تغذیه

دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏

ببخشید تو ذهنتون اشتباه تایپی افتاده تو دهنتون

دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏
اگه اشتهات خوبه  هر چی دوست داری بخور و لذت ببر  مگه چقدر عمر میکنیم که به خودمون سختی ب ...

عزیزم پرخوری در هر صورت باعث ضرر رساندن به بدنه 

اگه اشتهات خوبه  هر چی دوست داری بخور و لذت ببر  مگه چقدر عمر میکنیم که به خودمون سختی ب ...

ن اگ ببینم اندامم داغون افسردگی میگیرم

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍

ی لباس پسند کن ب خودت قول بده لاغر شدی بخریش من قبلا این کارو کردم تازه بعد خرید لباس کلیم لاغر شدم همونم بزرگ شد برام الان باردارم دلم میخواد برگردم سریع تر ب همون روزام باز رژیم و ورزش بگیرم قول دادم بهمن که زایمان کردم تا شهریور سال دیگه انداممو ب قبل برگردونم

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره