2777
2789

به نظرتون با توجه به این شرایط چه قدر میشه هزینه سفر کیش واسه دو نفر؟

خرید انجام ندی.

غذا خودت بپزی.

سه چهارتا بازی آبی بری.

هتل دو ستاره بگیری واسه ۴ شب.

با ماشین خودتم بری.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم یه ۵۰ تومنی بخواد 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

شصت هفتاد تومن میخواد ناقابل 

اینطوریم نیست که هیچی نخوری تو راه میخوای چیکار کنی 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

ببخشید اسی غذا خودت بپزی هیچی نخری اینک دیگ سفر نمیشه 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

مآ همیشه همین جوری میریم عزیزم 

هر کسی یه جور دوست داره دیگه . ما غذا بیرون نمیتونیم بخوریم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

این همه راه میری حداقل یه چیز برا خودت بگیری به یادگار 😕

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️