2777
2789
عنوان

موی فر یا صاف!

2084 بازدید | 59 پست

بنظرتون موهای فر قشنگه یا صاف من موهام فره بعد دیگ واقعا خسته شدم از بس اتو کردم مامانمم اینام نمیزارن کراتین کنم چندتا از فامیلامون کراتین کردن ریزش مو گرفتن بخاطر اون نمیزاره الان از بس اتو کردم  موهام پره موخورس🤧😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کراتین درسته ریزش مو میاره اصلا اصلا انجام نده

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

من موهام فره
عاشقشووونممم
دوستام موهاشون صافه اونم خیلی خوشگله
درکل نظرم اینه که جفتش قشنگه...هرکدومو داری همونو حفظ کن

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

هم فر قشنگه هم صاف

کسی که موهاش فر هست صاف دوست داره

و بالعکس

از داشته های خودت لذت ببر❤️

موی فر خیلی خوشگله

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

اول برو تاجایی ک اسیب دیده کوتاه کن چون اینطوری حس میکنی بدتره

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه