2777
2789
عنوان

عزیزم دل تنگتم

2857 بازدید | 48 پست

محمدم

دلم‌برات تنگ شده عکساتو نگاه میکنم هی رو چشمات زوم میکنم چشمایی که مال من بودن قرار نصیب کی بشه عشق دلم.

تو مال من بودی کجایی محمد قلبت یکماه داره میمیره شبا با عکسات میخوابم وویس ها که قربون صدقه من رفتی گوش میدم قربون صدات برم من بدون تو مردم زیبایی من

قلبم ارامش جانم نبودت داره دیوانم میکنه میدونم توام همینی

میدونم اسم من تو سایت بلدی میدونم این متن میخونی دوستت دارم قلبم دلم برات برای اون خنده هات برای قربون صدقه هات برای بوسههات به چشمم تنگ‌شده.

این دنیا چی بود نتونست بودن من وتورو کنار هم تحمل کنه

دیرور رفتم بهشت زهرا  به نیت تو شستم چون بعت قول دادم فقط اشک ریخنم ازشون خواستم بهم ارامش بدن  پیش خدا وساطتت من بکنن فرلموشت کنم چرا نمیتونم محمد 

ازشون خواستم منم بمیرم خیلی خسته ام خیلی خیلی

چرا بابام به داد دل من نمیرسه  مگه نمیگن شهدا جایگاه ویژه پیش خدا دارن بابام داره میبینه جهنم منو .....

بمیرم برات خیلی سخته

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده محمدت چی شده؟انشاءالله خدا بهت آرامش بده

همسرشه طلاق گرفتن

آقایون حق شرکت در تاپیک من و ریپلای کردن کامنت من رو ندارن مردی که در چنین فضای خانومانه ای باشه حرفش برام مفتم گرونه.

مشکلات خانوادگی بود

راهی نبود درست کنید باهم زندگی رو

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...