2777
2789
عنوان

بچه ها. نمیادددد😭😭😭😭

165 بازدید | 19 پست

پریودم ولی موندع تو اونجا اصلا نمیاد بیرون. دارم نابود میشم روز. اولمه از صبح دارم ب خودم میپیچم و هنوز دریغ از یه قطره نمیدونم چرا اینجوری شدم 

سری قبلم سع چاروز زودتر قطع شد ولی دل دردش باهام موند تازگیا اینجوری شدم چیکار کنمممم  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌱❤

گل گاو زبون دم کن بخور

و ناگهان نوبت تو می شود و خداوند با دستانی پر از نور تمام نبودن ها را جبران می کند.بمان در ایمان ،حتی وقتی چیزی نمی بینی 📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکم زعفرون بخور یا فعالیت کن گل گاو زبون هم خوبه  

رحمت گرم کن

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
من همیشه اینطوریم  دلیلشم نفمیدم حالا میگن تنبلی داری تیروئید هم دارم چند ساله همینم

منم تیروعید دارم ولی سابقه نداشت اینجوری بشم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌱❤