2777
2789
عنوان

شک به همسرم

649 بازدید | 54 پست

اول از همه اینو بگم که من وسواس فکری شدید دارم. و میخوام بدونم این شکی که دارم به جا هست یا نه.

ما عقدیم و کار شوهرم اینجوریه که ۹ صب میره تا ۹ شب موقعی که با همیم ۹ و نیم میرسه خونه و تاصب کنار همیم وقتایی که من پیش خانواده خودمم تا ۱۲ اینا با رفیقاش بیرونه. یکی دو بار بوی تریاک میداد که ازش پرسیدم گفت برای تاخیر و ایناست. رفتم مشاور که گفت هیچوقت شب شوهرتو تنها نذار، الان حدود ۱۰ روزه توی خونه شونم شبا به موقع میاد علائم هم هیچی نداره نه بو نه حالت خاصی.

امروز تو گوشیش دیدم که هر روز ظهر سر یه ساعت مشخصی چندتا از دوستاش بهش زنگ میزنن که شماره هاشونو بلاک کردم قطعا اگه بفهمه خیلی ناراحت میشه

نمیدونم اعتیاد داره یا نه اصن چجوری باید بفهمم

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

مستقیم گفتی اونم دیگه حواسش جمع عه ب نظرم نباید مستقیم میگفتی یکی رو بفرست دنبالش از کارش سر دربیاره

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این موضوع خیلی مهمه اصلا سرسری نگیرش. رفتی خونشون برو به بهانه ای تو اتاقش جیب هاش رو خوب بگرد. ببین اگر بو نمیده عطر به خودش میزنه یا نه. دوستاش نباید بلاک میکردی باید زیر نظر میگرفتی حتی شده برو دنبالش بیرون ببین چیکار میکنه

این موضوع خیلی مهمه اصلا سرسری نگیرش. رفتی خونشون برو به بهانه ای تو اتاقش جیب هاش رو خوب بگرد. ببین ...

هرشب لباساشو میگردم هیچیییی نیست، عطرم اصلا نمیزنه 

اگه ظهرا بره کارش راه میوفته تا شب بوشم میپره... بخدا موندم

الان هر کی صد تا خط داره خوب اونا ببینن بلاک شدن با یه خط دیگه می‌گیرنش، تازه بلاک اینجوریه شماره رو گوشی شوهرت میفته،ولی تو خودت برو چند روز آمارشو بگیر با کسی ببین از صبح تا شب کجا میره و با کیا هست

کسیو ندارم 

خودت برو مردا عین بچه ی دو ساله ان ولشون کنی گند میزنن

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

الان هر کی صد تا خط داره خوب اونا ببینن بلاک شدن با یه خط دیگه می‌گیرنش، تازه بلاک اینجوریه شماره رو ...

نمیتونم دنبالش راه بیوفتم تازه دارم میرم سر کار

میشه تو گوشیش ردیاب وصل کنم؟

خودت برو مردا عین بچه ی دو ساله ان ولشون کنی گند میزنن

بخدا نمیتونم در طور روز بهش زنگ میزنم هی میگم عکس بفرست میفرسته سر کاره

بخدا نمیتونم در طور روز بهش زنگ میزنم هی میگم عکس بفرست میفرسته سر کاره

به پدرت گفتی ؟عقدی /؟به نظرم ببرش ازمایش ادرار بده خیالت راحت میشه