2777
2789
عنوان

سرقت گوشی

488 بازدید | 14 پست

سلام دوستام دوماه پیش گوشیم دزدین تو اتوبوس   الان جای ک ازم دزدی شده بود طرفو گرفتن  ولی از کلانتری ب من زنگی چیزی نزدن من میتونم بگم ای همو دزد گوشیمه چون من طوفو ندیدم ک بشناسم فقط جای ک ازم زدن رو اینو گرفتن

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چیکار کردین گوشیتون پیدا شد؟؟

ن دزد بیشرفت میبرده ۳۰۰میفروخته امروز میرم شکایت کنم 😢 گوشیم گرون بوده ۳۵ میلیون خریده بودم یعنی بره فروخته۳۰۰ خدا لعنتتش کنه

کجا شکایت کنید؟ مال منم ۲۰ت پولش بود با بدبختی خریده بودم🤧

من دزد گوشیم پیدا شده رفتم قویه قضای شکایت کردم  فعلا ایشالا مال شماهم پیدا بشه خیلی حس حال بدیه  فقط خوشحالم ک گرفتنش حالا چیزیم گیرم نیاد ولی اینک مجازات میشه میدونم نتونسته بخوره حالم یکم بهتر میکنه

چطوری گیر افتاد؟ منم خیلی حالم بده یادم نمیره اصلا 😭😭 خدا ازش نگذره

خیلی حرفه ای بوده دزرده  مامورا با لباس شخصی گرفتنش  سه نفرم بود گرفته بودن شما مال کدوم شهر هسین؟

مال شیرازی؟

مال منم دقیقا همیجور ازم زدن موقع سوار شدن  ازم دزدید شیوه سرقتشون یکیه اینا س تا رو گرفتن س تاشون هرچی شاکی بود میگفن موقع سوارشدن اتوبوس ازمون میزدن