*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺
دلم میخوادد ولی انقدر حالم بده تو تاریکیم چند روز ... امروزم اتفاق بدی افتاد برام اصلا حالم بده
قبول داری این روزا میگذره؟
ولی اینک چیجوری بگذره بخودمون بستگی دااره اول از همه پاشو لامپو روشن کن
ی دوش بگیر سرحال شی
هرچی بیشتر بخوابی بیشتر تمایل ب این حالت پیدا میکنی
*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺
قبول داری این روزا میگذره؟ ولی اینک چیجوری بگذره بخودمون بستگی دااره اول از همه پاشو لامپو روشن کن& ...
دوست نداشتم یه اتفاقی بیوفته که امروز افتاد و جلوی همه آدم بده من شدم🥺 خیلی بدم میاد از خودم آدم سمی شدم🥲🥺💔 یه اشتباه بزرگ انجام دادم نمیتونم خودمو ببخشم...