2777
2789
عنوان

خانه داری

133 بازدید | 12 پست

به نظرم مزخرف ترین شغل فقط خانه داریه تکرار بیخود هر روز کارها بدون هیچ پیشرفت و هیچ حقوقی تازه از نظر خانمهای شاغل خیلی دید پایینی دارن به خانمهای خانه دار والا چندین سال پیش از یکی شنیدم کلفتی .همه کلفتی رو یاد میگیرن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر هیچ کسم کاری نکردیم....

من مادرم شاغل بود دوست داشتم خودم خونه داری رو تجربه کنم ولی پشیمونم...گرچه لذت بزرگ شدن بچه هامو بردم ولی خب از خیلی چیزا محروم شدم

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

اخر هم میگن بخور و بخواب هستین کاری نمیکنین یه غذا پختن و دوتا ظرف شستن کاری نداره😒😞

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

از نظر من خانه داری کلفتی نیست ولی کاریه که تمامی نداره و یه جورایی مانع پیشرفت زن در جامعه میشه

تنها کاری که پیشرفت نداره و جراتتو میگیره کلا چون تو جامعه نیستی

همون خانم ها كه اين حرفو زدن بهشون بگو خوبه من كلفتي خونه خودمو ميكنم شما هم بايد كلفتي بقيه رو بير ...

نمیشه دعوا کنی چون حقوق نداری اون خانم که بیرون کار میکنه خودشو از تو بالاتر میدونه

مهم اینه که درآمد داشته باشید اگه امکانش هست از تو خونه کسب درآمد کنید و در کنارش چیزهای جدید یاد ب ...

همه خانمها اینا رو یاد گرفتن کلی هنر و ....‌اما تا اونجا که من دیدم هیچی آخرش